Sunt căsătorită cu un algerian cu rezidenta in Mauritania.. Ce trebuie sa facă soțul meu pentru a obține viza de intrare în Romania? Care ar fi cea mai simplă și mai rapidă cale. Vă mulțumesc! Nicoleta Benzerga.
Care este cea mai simplă si rapidă formă de viză pe care o poate obține un cetățean algerian casatorit cu o româncă? Ce acte îi trebuie pentru a o obține? Vă rog! Mulțumesc!
Care este cea mai simplă și rapidă cale de a-l aduce pe soțul meu algerian lângă mine,,?Certificatul nostru de căsătorie este la ambasada României in Maroc. Iar eu sunt bolnavă și am nevoie de el să aibă grijă de mine. Mulțumesc!
Fiind intr-o stare psihică anormală (tulburare depresiva recurentă) am stat la hotel fără să plătesc. În plus patronul mi-a dat bani pentru că "făceam curat în camere". Una dintre angajate ,făcându-i jocul ,îi spunea că am făcut și d-lui îmi dădea bani. Am stat o lună acolo și de-acolo ,patronul m-a dus la un alt hotel ,unde am stat 10 zile tot fără să plătesc. După dându-ma afara.Apoi am stat 3 zile la o familie ,ea m-a invitat. Și pentru că eram in aceeași stare anormală si nu aveam unde să merg, eu n-am vrut să plec și mi:-au făcut plângere la poliție că le-aș fi furat ceva. Vă rog să îmi spuneți ce să fac și cum să ies din această situație? Mulțumesc!
Acum iau tratament psihiatric.Atunci când s-a întâmplat nu fusesem încă la doctor.