avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Activitate darius andrey

Activitate darius andrey

Buna seara am și eu o antrebare va rog sa mă ajutați...care doriți să știu ce am de făcut va rog din suflet...stau an concubinaj de 6 ani an care a rezultat 2 copii un băiat de 3 ani și o fată de 1 an...de ceva timp concubinul meu mă bate,mă maltratează Ami interzice să vorbesc cu familia..vb foarte urat de fata cu copii mă bate de fata cu copii vreau sa plec dar nu Ami da copii mă amenința daca plec Ami va lua copii și nu osa mai mi de-a vreo data...daca as chema poliția la fata locului as putea sa ai iau sa plec la mine acasă cu copii mei nu vreau sa mi las că eu m-am chinuit foarte mult cu iei...va rog din suflet ajutataima care știți nu știu cum să mai traiesc...mie frica sa nu Ami ia copii...
Dar ea este cu handicap din 1994 si are ansotitor care acest ansotitor nu beneficiaza de absolut nimic ce ce eu nu vad normala asta nu
Buna ziua va rog ajutatima si pe mine ca nu stiu cineva din familia mea sufera cu handicap de gradul doi.debilitate mintala...are ca insotitor pe sotul ei dar...din cate am inteles ca daca esti insotitor trebuie sa beneficiazi un contract si de multe altele gratuit va rog ajutatima cine stie sa stim ce este de facut
Asta da e adevarat nu am raspunsul tatalui
De ce nu se poate?
Buna ziua as vrea si eu sa stiu cum pot face sa trec anapoi copilul pe numele meu sa nu mai aive numele tatalui..stam in concubinaj si copilul e pe numele lui si vreau sal schimb cum as putea face asta va rog sa ami spuneti
Răspuns la discuția dreptul copilului
Vorbiti serios si mai trebuie sa specific ca el sta la o casa data de primarie e o fosta scoala care lea dato primaria si au facut casa trei camere si o bucatarie eu stau la parinti nam casa pe numele meu dar casa parintilor mei este si amea acolo am o camera a mea facuta din bani mei ma intelegeti ce vreau sa spun..dar mam panicat unde domni politisti au spus ca daca copilu e pe numele tatalui eu sa ami fac bagaju si sa merg la gara ca nam copil..si de asta ma tem ca ar putea sa ami ia copilu cea ce eu nu mias vedea viata fara copilul meu,si mama lui sufera de handicap de gradu 2 de asta nu pot lasa copilul acolo
Ma scuzati dar nam inteles,anseamna ca nu pot castiga baiatul si el are castig de cauza sau eu ca nam inteles va rog sa ma scuzati
Am uitat sa zic ca baietelul este mic are trei luni si zece zile, si al alăptez la sân

Am zi eu o intrebare daca copilul este recunoscut de tatal la nastere are castig de cauza sa il ia mamei