avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot trece copilul inapoi pe numele mamei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot trece copilul inapoi pe numele mamei

Buna ziua as vrea si eu sa stiu cum pot face sa trec anapoi copilul pe numele meu sa nu mai aive numele tatalui..stam in concubinaj si copilul e pe numele lui si vreau sal schimb cum as putea face asta va rog sa ami spuneti
Cel mai recent răspuns: darius andrey , utilizator 18:26, 27 Ianuarie 2019
Nu puteti.
De ce nu se poate?
Pt ca ati convenit sa ii poarte numele, ati fost de acord cand l-ati inregistrat, ca trebuie un motiv temeinic ca sa il schimbati pe cale administrativa si 3, va trebuie si acordul tatalui si cred ca nu il aveti.
Asta da e adevarat nu am raspunsul tatalui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea unui minor de pe un nume de familie pe altul ContSters360935 ContSters360935 buna ziua as avea nevoie de o indrumare,am un baietel de 3 ani jumatate stau in concubinaj dar din luna ianuarie concubinul a plecat din tara si numai stiu ... (vezi toată discuția)
Custodia exclusiva Adelinamary Adelinamary buna ziua , mentionez ca am fost casatorita am un copil iar acum am divortat si in urma procesului am obtinut custodia exclusiva a copilului,deoarece tatal are ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in concubinaj rominasandu rominasandu Buna ziua.. Sunt mama unui copil de 4 luni, si am o intrebare legata de situatuatia copilului nascut in timpul concubinajului. Copilul a fost recunoscut de ... (vezi toată discuția)