gi-jane2 a scris:
Da, creditorul poate cere revocarea actului, ramane de vazut cu ce sanse. Apoi, cat va costa transferul in acte si inapoi ulterior, mai ieftin e sa platiti datoria.
mai vroiam sa intreb daca sunteti amabil(a)banca a vandut unor recuperatori, apoi astia au imputernicit alt recuperator, e lantul slabiciunilor.chiar au voie sa faca ce vor?
cum aflu daca e prescrisa datoria?am facut creditul in 2007 si din 2008 nu am mai platit pt ca am divortat,mi-am pierdut casa ,serviciul,apoi in 2009 cand m-am reangajat m-am interesat sa vad unde pot plati.atunci am aflat ca s-a vandut contr la aps romania,si am semnat un acord cu ei sa dau cate 100 euro pe luna,am dat pana in 2012 ianuarie si atunci mi-au spus ca trebuie sa dau mai mult ca am suma mare ca nu mai ajunge 100 euro,si atunci m-am enervat si nu am mai platit deloc.
eu oricum trec casa pe mama in 2 zile dar nu inteleg de ce mi-a spus notara ,ca contr de vanzare cumparare nu poate fi atacat.este mai bine sa trec pe cineva strain?fiin ruda de gradul 1 ?