Bună. Am avut un proiect european cu 40.000 euro. Contractul s a terminat în 2021.dar e o clauza acolo care spune sa nu vand obiectele timp de 5 ani. Au trecut 4 de când a început. Acum sunt în faliment. Vreau sa vand obiectele. Nu am unde sa le depozitez și afacerea se închide. Care pot fi consecințele?
Pun din nou aceasta întrebare pentru ca nu am rezolvat nimic și nici nimeni nu a dat un răspuns clar. Dacă un client pleacă de la salon fără sa plătească serviciul zicând : vin în 5 minute sa aduc banii și nu se mai întoarce. La ce fapta se încadrează? Nu cred ca voi faceți contract când va tundeti. Nu am toate datele clientului sa spui ca deplâng plângere civila. Chiar nu se poate face nimic? Nimeni nicăieri nu știe răspunsul. În tara asta chiar e bătaie de joc
Unnde pot face o plângere penala online? La secția de care aparțin pur și simplu nu vor sa ma lase sa fac plângere. Îmi zic ca nu am voie ca e covid și alte scuze.
Se poate face o plângere penala pentru înșelăciune online? Dacă da unde o pot trimite. Menționez ca la secția de care aparțin a spus ca ei la politie nu se ocupa cu asta bla bla. Adică merg degeaba fizic. Online ma gândesc ca sunt obligați sa le înregistreze
de cateva luni ma suna numarul 0377702000 , in mod insistent. Am sunat inapoi si casuta vocala zice ca numarul este folosit pentru apelurile din penitenciare. Mentionez ca nu cunosc pe nimeni in inchisoare si nu am numarul public. Ce pot face in aceasta situatie ? la cine pot face o plangere in acest sens fiindca apelurile nu s au oprit nici acum.
Multumesc anticipat.