avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apel penitenciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apel penitenciar

de cateva luni ma suna numarul 0377702000 , in mod insistent. Am sunat inapoi si casuta vocala zice ca numarul este folosit pentru apelurile din penitenciare. Mentionez ca nu cunosc pe nimeni in inchisoare si nu am numarul public. Ce pot face in aceasta situatie ? la cine pot face o plangere in acest sens fiindca apelurile nu s au oprit nici acum.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 5 Februarie 2019
adinikka, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 20:34, 5 Februarie 2019
Blocati numarul.
Probabil cineva si-a notat un numar gresit si il formeaza pe al dvs.
Nu aveti unde sa faceti plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel cu numar ascuns cumy cumy Primesc de 2-3 / saptamana de 3 luni apeluri cu numar ascuns de la cineva. Cand raspund acea persoana nu spune nimic. Banuiesc ca este un cunoscut. Stiu ca se ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar privat, hartuire alinailie alinailie Buna ziua!De cateva zile sunt sunata pe telefonul mobil,personal, de o persoana,barbat, care apeleaza cu numar privat.Sunt sunata la orice ora din ... (vezi toată discuția)
Cum iau legatura cu un deținut? Mirela-Alexandra Mirela-Alexandra Am o intrebare..... un prieten este inchis in Peritenciarul Gherla si doresc sa il vizitez. Am sunat la Penitenciar ,insa nu au voie decat rudele pana in ... (vezi toată discuția)