avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unnde pot face o plângere penala online? La secția ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unnde pot face o plângere penala online? La secția de care ...

Unnde pot face o plângere penala online? La secția de care aparțin pur și simplu nu vor sa ma lase sa fac plângere. Îmi zic ca nu am voie ca e covid și alte scuze.
Cel mai recent răspuns: erhabe , utilizator 01:22, 8 Ianuarie 2023
Puteti face si depune plangerea fie online fie prin posta cu confirmare de primire: online pe adresa de email a sectiei, cu posta la adresa de contact a sectiei. Puteti face plangerea penala direct la Parchet in cele doua modalitati aratate anterior, pe adresele Parchetului de care apartine sectia evident.
O puteți transmite prin poștă sau pe e-mail.
Plângerea penală transmisă prin email trebuie să îndeplinească niște condiții pentru a fi acceptată!
Art. 289 alin. 5 Cod de procedură penală
Plângerea în formă electronică îndeplineşte condiţiile de formă numai dacă este certificată prin semnătură electronică, în conformitate cu prevederile legale.
Daca se transmite pe email oricum nu o vor lua in seama daca nu este semnata electronic.

Ana Brăileanu a scris:

O puteți transmite prin poștă sau pe e-mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de obligatia de a face impotriva parchetului laura38038 laura38038 Buna ziua. In data de 11.06.2020 am trimis o plangere catre parchet online. De atunci si pana azi nu am primit de la parchet nimic, nici macar numarul de ... (vezi toată discuția)
Plangere trimisa prin email rrocambole rrocambole Instanta respectiv parchetul trebuie sa tina seama ( sa solutioneze) de o cerere respectiv plangere trimisa prin email? Pun aceasta intrebare deoarece am ... (vezi toată discuția)
Se incearca musamalizarea unei infractiuni KLTM KLTM Am certitudinea ca se incearca musamalizarea unei infractiuni. Am trimis o plangere prin e mail care continea o inregistrare video proba, au clasat spunand ca ... (vezi toată discuția)