avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate Danyelena

Activitate Danyelena

Mulțumesc

gi-jane2 a scris:

doamna, parasirea asta de dominiciu.. in realitate nu inseamna nimic si nu trebuie sa declarati undeva ca va mutati. Mutati-va, dati divort si gata.

Vreau sa plec cu copii de acasa. PENTRU ca este o situatie de nesuportat. Soțul bea si ne trateaza pe mine și pe copii rău.. Dar daca declar la politie se mai numeste parasire de domiciliu?
Răspuns la discuția E411 SI E 401
Multumesc din suflet.

Martonze a scris:

Formularele de mai sus sunt completate de oficialii ţării de unde solicitaţi alocaţia şi se trimit la instituţia omoloagă din ţară - AJPIS. Ei au toate informaţiile.

Răspuns la discuția E411 SI E 401
Multumesc. Dar dupa câteam inteles, el este plecat din țară, nu lucrează si nu stiu daca are rezidență. Si nu. El nu ia alocația. Vine prin posta romana la copil.

Martonze a scris:

NU dvs. trebuie să luaţi declaraţia fostului, ci instituţia care se ocupă de problemă trimite documentele la AJPIS-ul din ţară de care aparţine tatăl, adică la judeţul de domiciliu. Aceia dau un răspuns, care se referă la faptul că d-l primeşte sau nu alocaţia de la statul român pentru copiii săi.
Dacă tatăl lucrează în altă ţară legal şi a cerut el alocaţia la nivelul ţării de reşedinţă, e înregistrat la AJPIS. Cheia este AJPIS din Romania, dar actele se înaintează instituţional.

Discuție E411 SI E 401
Cum pot lua alocația copilului in statul in care lucrez, fără declarația fostului . Nu am mentinut legatura. Avem tutela comună, dar el de 2 ani, nu s-a preocupat de bunăstarea copiilor.
Si din nou CEZ vânzare lovește! Pentru un capac de la nișă, care e asa din 2016 , cei de la Cez au decis :"am fost la ei și am vorbit, am per total 81 de milioane de plata și dacă nu plătesc îmi fac dosar penal și îmi pătează cazierul", cu toate ca operatorii lor mergeau regulat sa citeasca contuarul si s-a facut sesizarea pentru schimbarea capacului. Ăștia merg la intimidare?? Chiar in Romania nu mai exista legi??