avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate Camelia40

Activitate Camelia40

Am sunat explicatia pt mine e halucinanta .... da e trimisa de catre anaf. Respectivul service auto are datorii la stat, iar statul s a gandit sa trimita scrisori catre toti colaboratorii din ultimul timp , ca daca mai au datorii sau vor datora bani acelei firme sa nu ii mai plateasca cash ci intr un cont pe care are poprire .

gi-jane2 a scris:

Nu are nicio legatura anaful cu reparatia, interesati-va mai bine despre ce e vb.

In urma unei tamponari usoare mi am reparat mașina pe asigurarea celui vinovat. Azi am primit plic de la anaf ca am de plata , banuiesc contravaloare reparatiilor. Nu am reusit sa iau legatura cu nimeni inca fiind tarziu. Care sa fie cauza? Cum se va solutiona problema? Multumesc!
Răspuns la discuția Succesiune


Casa este bun comun , locul de veci cumparat .
Discuție Succesiune
Buna ziua! In curand urmează a se efectua succesiunea dupa moartea tatalui meu. As vrea sa stiu care e cea mai buna varianta pentru noi , mama si doua fete , sau care e procedura normala . Obiectele succesiunii sunt o casa si locul de la cimitir. Multumesc!
Buna ziua! As dori sa stiu cum trebuie o decizie de incetare cu art 81,al8. Eu am primit o variantă in care se specifica cele20 de zile de preaviz . Multumesc!
Răspuns la discuția Modificare revisal
Deci incetare , nu anulare?!
Mi s a facut un contract de munca care nu m i s a adus la cunoștință. Am aflat asta in urma unui revisal. Am depus sesizare si cei de acolo mi au spus sa,cer angajatorului sa il anuleze si apoi sa retrag sesizarea. E cea mai buna varianta?Nu vreau sa fiu eu trasa la raspundere
Răspuns la discuția Contract de munca fals?!
Aceeasi pers fizica a facut mai multe firme..una dupa alta , trei la numar. Contractul meu de munca a fost trecut de la una la alta. La primul contract am semnat pe 8h, dar am descoperit azi , la itm ca am fost pe 2h . Are acelasi adiministrator toate firmele
Răspuns la discuția Contract de munca fals?!
Da,ca si persoana fizica, dar a modificat numele firmei.
In urma cererii unui revisal, am descoperit ca la o firma am fost inregistrata cu 2h de muncă, in conditiile in care pe contractul semnat de mine erau trecute 8h. Ce pot face ? Unde e greseala?