avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare revisal

Mi s a facut un contract de munca care nu m i s a adus la cunoștință. Am aflat asta in urma unui revisal. Am depus sesizare si cei de acolo mi au spus sa,cer angajatorului sa il anuleze si apoi sa retrag sesizarea. E cea mai buna varianta?Nu vreau sa fiu eu trasa la raspundere
Ultima modificare: Vineri, 8 Martie 2019
Camelia40, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:05, 8 Martie 2019
Vb cu angajatorul sa-l înceteze cu data începerii activității... după care verificati si apoi daca doriti puteti retrage sesizarea .
Deci incetare , nu anulare?!
Este mai bine încetare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de date DanaCiobanu. DanaCiobanu. Buna seara, sunt intr-o situatie oribila. In luna septembrie am intrat in somaj , am inceput niste cursuri de calificare, totul perfect pana ieri. Ieri, am ... (vezi toată discuția)
Angajarea aceluiasi salariat dupa incetare cu acordul partilor bvr bvr Buna ziua! Doresc sa va prezint o situatie ma rar intalnita, dar si sa va cer un sfat. Unul din salariatii firmei a depus ieri, 05.06.2014 cerere de ... (vezi toată discuția)
Angajat fara voie alex123xq alex123xq Povestea, cat se poate pe scurt, esta asa In octombrie 2014 am negociat cu o firma un job, batusem palma, insa n momentul in care chiar trebuia sa incep ... (vezi toată discuția)