avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate Diana Anaid

Activitate Diana Anaid

Bună ziua,
Cum se poate proceda în situația in care brokerul de asigurări a încheiat asigurarea de locuință pe numele proprietarului decedat chiar daca a fost instiintat ca a decedat?
Succesiunea nu a fost încă făcuta, doar a fost inregistrata inceperea succesiunii la primarie, Anexa 24 și a fost data o declarație la notar precum ca este un singur moștenitor ce se folosește la Apia.

Va mulțumesc pentru răspuns.
ricadinas a scris:

Contestati intai la CSA comisia de supraveghere a asiguratorilor.

[ link extern ]
Aici le scrieti la adresa office@asfromania.ro cat mai detaliat si cu ce acate aveti atasat si va vor raspunde in 30 zile..
Poate aveti noroc si va raspund favorabil si sanctioneaza si obliga asiguratorul.
Totodata va puteti plange si la ANPC si ei vor investiga sau redirectiona la CSA la randul lor dupa caz.
[ link extern ] /.
Daca nu va convine in final puteti da in judecat aasiguratorul.

Bună ziua,
As dori sa fac o contestatie la judecatorie, impotriva asiguratorului pentru refuzul de a despagubi o asigurare de locuință în urma unui incendiu,invocand un motiv neintemeiat in urma analizei dosarului de dauna.Nu as vrea sa apelez la un avocat pentru ca nu îmi permit și as vrea sa fac în nume propriu. Asigurarea este pe numele tatălui meu care nu mai este în viața. Va rog sa îmi spuneți cum sa formulez mai corect contestația: în numele tatălui meu sau al meu în calitate de fiica.Mentionez ca nu mai am frați si surori.Despqgubirea este aproximativ 12.000 E, în urma devizelor de lucrări .
Va multumesc.

Multumesc frumos pentru raspunsul dvs.

PAUL777 a scris:

Decizia politistului este corectă.

Drumul este al primariei doar ca nu este semnalizat cu indicatiare de viteza sau trasat. Pana nu demult era un drum de tara.

adriandimitriu a scris:

al cui e "drumul vicinal", daca ziceți ca nu e public?

Buna seara ,
Va rog sa ma ajutati cu cateva lămuriri in cazul unui accident rutier usor produs pe un drum vicinal (nu este un drum public), fara victime.
Unchiu meu se afla cu tractorul pe un drum vicinal mai exact era cu spatele in curtea casei iar rotile din fata pe jumatate din drumul vicinal aflat in fata curtii facand manevra de parcare. O soferita venea cu viteza si a intrat in roata tractorului din partea stâng. La momentul impactului airbag-ul masinii s-a declansat , parbrizul a fost crapat iar in partea dreapta spate a fost zgariata portiera si aripa.Soferita si-a sunat sotul iar acesta a sunat la politie neacceptand sa se inteleaga amiabil.
După ce a venit politia, amandoi au fost testati cu etilotestul iar unchiul meu a iesit cu o alcoolemie de 0.29 mg/l in aerul expirat.Politistul i-a suspendat permisul pentru 3 luni si trebuie sa plateasca reparatia masinii care e in jur de 15.000 LEI. El fiind cu tractorul neinmatriculat, fara asigurare si cu alcoolemie vina i-a fost atribuita lui.Va rog sa imi spuneti daca decizia politistului este corecta in conditiile in care el nu se afla pe un drum public cand efectua manevra de parcare?
Va multumesc!
Multumesc pentru raspuns.
La finalul deciziei scrie ,, definitiva,, fara alte termene sau cai de atac.
Buna ziua ,
Am primit acasa hotararea definitiva de la instanta in care instanta decide anularea certificatului cu grad II si eliberarea unui nou certificat cu gradul I cu insotitor.Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza mai departe , trebuie sa merg eu la COMISIA DE EVALUARE A PERSOANELOR ADULTE CU HANDICAP SUCEAVA cu decizia definitiva pentru a-mi elibera noul certificat ?
Multumesc !
Mulțumesc mult pentru raspuns. O sa fac cererea de judecată în lipsă si o sa specific cu cine ma judec.