avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitate asigurari de locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitate asigurari de locuinta

Bună ziua,
Cum se poate proceda în situația in care brokerul de asigurări a încheiat asigurarea de locuință pe numele proprietarului decedat chiar daca a fost instiintat ca a decedat?
Succesiunea nu a fost încă făcuta, doar a fost inregistrata inceperea succesiunii la primarie, Anexa 24 și a fost data o declarație la notar precum ca este un singur moștenitor ce se folosește la Apia.
Ultima modificare: Marți, 4 Iulie 2023
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 15:11, 4 Iulie 2023
Solicitati a nularea politei Depuneti certificatul de deces

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parintii divortati, frate vitreg, dreptul de mostenire asupra casei tatalui ContSters52778 ContSters52778 Buna ziua, Parintii sotului meu sunt divortati. Nu a tinut legatura cu tatal lui care mai are un fiu din prima casatorie. Tatal este in viata, nu stim daca ... (vezi toată discuția)
Anexa 24, fosta anexa 1 corinacarstoiu corinacarstoiu Locuiesc in sectorul 4, in Bucuresti. Am sunat la Primaria Sector 4 ca sa ma interesez ce acte sunt necesare pentru a mi se elibera anexa 24. Stupoare: ... (vezi toată discuția)
Ce importanță juridică au anexa 9 și anexa 24? dary@ dary@ Buna ziua, Mama a decedata la 05.06.2013. Tatal meu (sotul supravietuitor) nu doreste sa facem succesiunea pe cale amiabila, astfel ca dupa 5 ani de ... (vezi toată discuția)