avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Activitate vio_georgescu

Activitate vio_georgescu

Am construit o casa pe terenul proprietate comuna ,lasat ca mostenire ,cu acte in regula, dar fara intabulare si cu acordul celorlalti.In cazul unui divort eu ca sotie cu un copil am dreptul sa cer partaj?Pot obtine ceva din munca noastra?
In urma 10 zile am inaintat cererea de divort in urma supararii provocate de sotul meu Sotul meu i-mi cere acum cand a aflat sa-i mai dau o sansa avand un copil .As dori sa anulez cererea pe care am inaintat-o pentru ai da aceasta sansa .Cum sa procedez?.
Discuție divortul
Sunt o femeie de 37 de ani si cu un baietel de 14 ani,sotul meu bea peste masura,face scandal,ma jicneste si m-am saturat de situatia actuala.Noi ne-amconstruit o casa pe un loc aflat in indiviziune cu ceilalti 2 frati ai sai.Avem autorizatie de constructie,certificat de urbanism si acordul lor,nu avem intabulare.
As dori sa stiu daca eu inroduc actiunea de divort ce repercursiuni se rasfrang asupra mea?
Pot sa obtin ceva din casa aceea?
As putea lociu cu el in conditiile de mai sus,daca as divorta?
Cui iar reveni tutela copilului?
Răspuns la discuția marire de salariu
Nu sunt singura nemultumita. Suntem peste 50 de persoane dintr-un departament nemultumite si probabil ni se vor alatura si alte departamente. Noi i-am amenintat cu greva iar conducerea pare speriata de o eventuala revolta incercand sa minimalizeze pe cat posibil tensiunea. Nu stim de ce sunt atat de speriati daca legea ii faforizeaza.