avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Activitate R_oxy23

Activitate R_oxy23

Buna ziua, mă aflu în stadiul de judecată cu tatăl copilului meu. Copilul are 10 luni. Întrebarea mea este ce șanse am ca copilul meu sa nu locuiască la domiciliul tatălui fiindcă este bebeluși, a început diversificarea mâncării iar el nu știe ce și cum sa ii dea să mănânce și nu are nimic necesare unui bebeluși. Mulțumesc!
Discuție Mostenire
Buna ziua , bunicul meu fiind titular pe casa și teren, acesta la rândul lui având 3 fiice. După decesul acestuia comisia locala fond funciar in anul 1991 au pus că moștenitori pe frații defunctului in locul fiicelor. S-au făcut taxa de succesiune după defunc iar două dintre fiice sunt străine de succesiune( au renunțat). In prezent titlul de proprietate este pe numele defunctului și al celor doi frați ai defunctului. Mama mea este una dintre fiicele defunctului iar cele două mătuși au renunțat. Cum pot dovedii că este unica moștenitoare pe titlul de proprietate?
Răspuns la discuția Despăgubire frate
Nu

raluk0207 a scris:

Fratele e casatorit?

Discuție Dovada bani
Cum pot face dovada că fratele meu a primit bani pt cumpărarea unui apartament? Mulțumesc!
Discuție Donatie
Buna seara, am primit de la părinți un apartament prin contract de donație cu cota de 1/1 cu interdicția de înstrăinare atâta timp cât trăiesc ei .Întrebareale mea este daca după moartea părinților mei, fratele meu poate ataca în instanță contractul de donație? Menționez că părinții mei l_au despăgubit cuparandu-i un apartament prin contract vânzare cumparare. Acum el nu a semnat nimic cum că a renunțat la apartamentul părinților nostrii, acesta fiind acum pe numele meu prin donație.