avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate StefanPetrea

Activitate StefanPetrea

Discuție Plangere penala
Acum ceva timp am fost in Germania cu soacra si iubita mea, apoi am fost dat afara de catre ele. Problema este ca acum sunt amenintat de catre ele cu o plângere penala deoarece le lipsesc niste acte. Asta abia acum, dupa 2 luni dupa ce am plecat de acolo. Problema este ca eu am plecat din casa cat timp ele erau la munca si in casa era decat fratele iubitei mele, care culmea, nu a vazut cica cand am plecat. Iar acum sunt acuzat de catre ele ca le lipseste un buletin, contractele de munca si diploma de bacalaureat. Eu nu am luat astea. Ce pot face?
Am si eu o problema cu ridicarea permisului de conducere. In februarie anul trecut am comis o infractiune, pentru care am avut un dosar penal. In septembrie jucătorul m.a declarat nevinovat si am scapat de acel dosar. M.am dus la politie si am inaintat acele acte de la jucatori si asa a început suspendarea mea de 90 de zile. Problema este ca in tot timpul am mers cu dovada de la procurori si am adunat 15 puncte. Politistul de la rutira mi.a spus ca o sa imi adauge o luna la cele 90 de zile de suspendare. Acum am plecat, dar nu înainte de a ii lasa fratelui meu procura de a imi ridica permisul. Problema este ca politia refuza sa ii dea permisul deoarece acele zile de suspendare cica nu s.au pus inca in aplicare. Si sustin ca trebuie sa fiu eu prezent ca sa iau la cunoștință acest lucru. Si tot acei politisti sustin ca la ora actuala eu am dreptul de conducere chiar daca permisul este la ei. Este posibil?
Buna ziua. In februarie 2019 am fost prins conducând un autoturism cu numere rosii expirate de 3 luni aproape. Mi-au facut dosar penal si dupa mult timp au trimit dosarul in tribunal cu (confirmare renuntare urmarire penala) Dupa asta am fost la tribunal si judecatorul a acceptat aceasta propunere a procurorilor. Intrebarea mea este, ce se va intampla cu permisul meu? Pot sa il ridic daca eu nu am primit inca nici o hartie care sa ateste ca nu sunt vinovat? Cam cat timp dureaza sa redacteze acel dosar?
Am condus o masina care avea numerele rosii expirate de 3 luni. Am mers doar un km si am fost prins. Am cazierul curat. Nu am fugit, nu consumasem nimic, nu am facut accident sau alte chestii. Vreau sa stiu ce se poate întâmpla, si in cat timp se poate rezolva cazul. Mulțumesc anticipat.