avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala

Acum ceva timp am fost in Germania cu soacra si iubita mea, apoi am fost dat afara de catre ele. Problema este ca acum sunt amenintat de catre ele cu o plângere penala deoarece le lipsesc niste acte. Asta abia acum, dupa 2 luni dupa ce am plecat de acolo. Problema este ca eu am plecat din casa cat timp ele erau la munca si in casa era decat fratele iubitei mele, care culmea, nu a vazut cica cand am plecat. Iar acum sunt acuzat de catre ele ca le lipseste un buletin, contractele de munca si diploma de bacalaureat. Eu nu am luat astea. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:03, 27 Februarie 2020
Ați luat sau nu acele acte ? Dacă nu le-ați luat, susțineți că nu ați săvârșit o astfel de faptă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ancheta fara plangere ,e posibil? dia2120 dia2120 am fortat usa locuintei iubitei mele care plecase la mare si mi am luat de acolo ceva.fratele sau a chemat politia care a gasit amprentele mele. am vorbit la ... (vezi toată discuția)
Furt maryalice09 maryalice09 Buna ziua. Sunt cu cineva de un an si mi-am petrecut saptamana la el (mentionez ca nu suntem impreuna). Aseara a venit in vizita un prieten de-al lui si au ... (vezi toată discuția)
telefoane si mesaje de amenintare dupa semnarea unui act de donatie calcium calcium Buna ziua Dupa ce am facut un act de donatie catre fratele meu , cumnata mea a inceput sa ma sune si sa ma ameninte pe mine si familia mea ca vine cu ... (vezi toată discuția)