Am si eu o intrebare daca sotia si eu suntem in strainatate si eu ma intorc in romania si depun actele pentru divort ea trebuie sa se intoarca in romania? Castiga custodia copilului,ea se mai poate sa se intoarca in strainatate? ce sfat imi puteti da?
Buna ziua.
Vreau sa plec in strainatate printr-o firma si imi cer 300euro, suma reprezentand intretinerea mea pentru prima luna ,suma sa o depun pe numele meu via Grecia pentru a avea acces la ei odata ajuns acolo ,via Money Gram. Mi-au spus ca daca nu am acesti bani nu pot sa plec. trebuie sa le demonstrez ca am acesti bani.
Ce ma sfatiti sa fac? poate altcineva sa scoata acesti bani in locul meu? daca raman si fara loc de munca si fara bani?
Astept un raspuns din partea dumneavoastra!
Va multumesc!
Am pe proprietatea mea o sonda apartinand forajului care a fost montata in 1957 si a functionat pana in 2000. a fost conservata o perioada de 5 ani dupa care a functionat o perioada de timp dupa care acum vreo 3 ani a fost conservata din nou dar din sol iese apa cu petrol si saramura care curge prin proprietate si fanat. din acest motiv iarba miroase a petrol si animalele nu o mananca. ce ma sfatuiti sa fac in aceasta problema?
va multumesc anticipat
Buna Ziua!
Am facut un contract la clicknet in decembrie 2007, pe o durata de 3 ani. In primele luni plateam 100-120 de lei dupa care imi veneau facturi de peste 200 de lei. nu am avut contract cu reducere. am platit pana la jumatatea anului 2008 dupa care nu am mai platit nimic. mi-a venit o factura de vreo 700 de lei pentru 3 luni si mi-au oprit serviciile. Prin iunie 2009 mi-a venit o factura de 3600 de lei. am sunat la ei si au spus ca trebuie sa platesc aceasta factura. nu am reusit sa o platesc atunci si acum am primit de la firma de recuperari o factura de 3900. Am sunat si la ei si mi-au spus ca am datorie fata de Romtelecom, le-am spus ca incerc sa platesc si dupa o saptamana m-au sunat ei si tipau la mine ca de ce nu am platit. A doua zi a sunat-o pe mama si au spus ca o sa duca dosarul la judecatorie.
Nu inteleg de ce mi-a venit asa de mult de plata.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Va Multumesc!