avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca in strainatate

Buna ziua.
Vreau sa plec in strainatate printr-o firma si imi cer 300euro, suma reprezentand intretinerea mea pentru prima luna ,suma sa o depun pe numele meu via Grecia pentru a avea acces la ei odata ajuns acolo ,via Money Gram. Mi-au spus ca daca nu am acesti bani nu pot sa plec. trebuie sa le demonstrez ca am acesti bani.
Ce ma sfatiti sa fac? poate altcineva sa scoata acesti bani in locul meu? daca raman si fara loc de munca si fara bani?
Astept un raspuns din partea dumneavoastra!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 19:41, 15 Iulie 2010
De ce trebuie sa-i trimiteti acolo via Money Gram?
Depunetii intr-un cont al dvs si solicitati extras pt acel cont, facand-le astfel dovada ca aveti banii.Daca insista sa trimiteti banii este clar...TEAPA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibil frauda ? Cris31p Cris31p Buna ziua am un produs de vănzare cineva din Ungaria vrea sa.l cumpere l.a vazut pe olx si mi.a trimis un mesaj text cu : info message daca mai am veioza ... (vezi toată discuția)
Bu bună ziua as avea nevoie de ajutor intr-un litigiu cu părinții ... Alexandra-iulia Alexandra-iulia Bu bună ziua as avea nevoie de ajutor intr-un litigiu cu părinții mei. Acum 6 ani am trimis banii din UK pt cumpărarea unui imobil părinților mei. Ei au ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare si cheltuieli de judecata elena w elena w Buna seara. Am divortat prin instanta in septembrie si s-a terminat cu achitarea taxei de judecata si pensia din martie care deja s-a facut un an. Refuza sa ... (vezi toată discuția)