avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Activitate Maryan1990

Activitate Maryan1990

Renunțare la plata asigurări medicale.

Bună seara !
Mama mea a plătit asigurarea medicală pe un an de zile începând cu luna august 2024 nu integral specific a dat prima rata 300 lei după prima luna a descoperit că , are cancer la sân din câte i sa spus la medic este asigurată deja automat de la stat din luna septembrie prin programul național și că nu ar mai trebui să plătească în continuare asigurarea la stat... Mama a mers a discutat dar i sa spus că este obligată să plătească în continuare asigurarea medicală fiindcă oricum trebuie să plătească că e anuală ... Mă poate lămuri cineva dacă a mai întâlnit situația asta mulțumesc frumos .
Păi la condamnarea descrisă nu ar fi trebuit să fie reabilitat de drept ?
Cerere la judecătorie?
Bună seara ! Astăzi am fost și mi am scos cazierul judiciar din punctul meu de vedere am crezut că este curat dar surpriza este că nu a fost și a rămas pătat cum s-ar spune. Cum procedez ? Vă las ce scrie pe cazier iar din 2017 nu am mai făcut nici o infracțiune ar fi trebuit să fie curat . Solicitantul este inscris in cazierul judiciar cu urmätoarele date:
• Condamnã la 11 luni inchisoare cf. art.91 NCP suspendã executarea pedepsei sub supraveghere - termen de incercare 2 ani 6 luni pentru savârsirea faptei preväzute de art. 244 alin. 1 NCP , cf art 93/3 CP va presta munca neremunerata in folosul comunitatii 60 zile dispusă prin S.P. nr. 201 din 01.06.2016, nr. dosar 6709/328/2015, Judectoria TURDA, definitiv prin NEAPELARE din 29.06.2016
• Condamn la 3 luni inchisoare pentru savârsirea faptei preväzute de art. 253 alin. 1 NCP
Modificã pedeapsa aplicata prin S.P. nr. 201 din 01.06.2016 astfel: Cf. art. 86^5 cp anuleaza suspendarea executrii pedepsei sub supraveghere 11 luni inchisoare pentru savârsirea faptei prevazute de art. 244 alin. 1 NCP pe care o contopeste cu prezenta, conform art. 39 alin. 1 lit. b NCP, art. 40 alin. 1 NCP , art. 40 alin. 2 NCP Aplicã 11 luni sporit cu 1 luna in final 1 an inchisoare cf. art.91 NCP suspenda executarea pedepsei sub supraveghere - termen de incercare 2 ani 6 luni
, presteaza munca
neremunerata in folosul comunitatii pe 60 de zile, dispusa prin S.P. nr. 415 din 26.05.2017, nr. dosar 6308/285, an dosar 2016, Judectoria RADAUTI, definitiva prin NEAPELARE din 20.06.2017

Vă rog dacă mă puteți lămuri de ce nu sa șters și nu am fost reabilitat de drept. Mulțumesc frumos.
Răspuns la discuția Recuperare datorie Kruk
Am înțeles.
Să mă acționeze în instanță trebuie să fac un acord cu ei să semnez cu ei. Dar nu se va întâmpla niciodată acest lucru.
Mai pe scurt dacă nu am semnat nimic cu Kruk și nici nu mă găsește având în vedere că ma căutat și la fosta locuință un reprezentant de la Kruk nu are ce să îmi facă...
Am înțeles. Mulțumesc
Bună ziua! Acum 5 ani de zile am avut 2 abonamente la orange pe care nu le am mai achitat. Datoria a fost vândută la Kruk iar acest Kruk ma tot somat prin diferite metode în scris "Ultima șansă" și alte somații.. Ei bine nu le am răspuns iar după 2 ani de zile a apărut un așa zis domn de la Kruk la locuința unde am locuit iar fi lăsat o carte de vizită acelor domni care stau acolo să ii contactez. Acum întrebarea e datoria nu sa prescris ? Din câte știu nu te pot acționa în instanță pentru că nu ai semnat nimic cu Kruk.
Păi cam asta ar fi singura varianta contestație. Executorul trage acum să își scoată ei cheltuielile pentru că au fost și a vorbit cu executoriu și li sa spus să plătească cât de puțin și ai mei au întrebat dar dacă plătesc se scade din datoria la servici comunale și i sa răspuns că prima dată din cheltuielile exevutorului... Păi cum vine asta pentru o simplă somație a 8 foi a4 1543 lei.