avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Activitate Maryan1990

Activitate Maryan1990

Răspuns la discuția Recuperare datorie Kruk
Am înțeles.
Răspuns la discuția Recuperare datorie Kruk
Să mă acționeze în instanță trebuie să fac un acord cu ei să semnez cu ei. Dar nu se va întâmpla niciodată acest lucru.
Răspuns la discuția Recuperare datorie Kruk
Mai pe scurt dacă nu am semnat nimic cu Kruk și nici nu mă găsește având în vedere că ma căutat și la fosta locuință un reprezentant de la Kruk nu are ce să îmi facă...
Răspuns la discuția Recuperare datorie Kruk
Am înțeles. Mulțumesc
Bună ziua! Acum 5 ani de zile am avut 2 abonamente la orange pe care nu le am mai achitat. Datoria a fost vândută la Kruk iar acest Kruk ma tot somat prin diferite metode în scris "Ultima șansă" și alte somații.. Ei bine nu le am răspuns iar după 2 ani de zile a apărut un așa zis domn de la Kruk la locuința unde am locuit iar fi lăsat o carte de vizită acelor domni care stau acolo să ii contactez. Acum întrebarea e datoria nu sa prescris ? Din câte știu nu te pot acționa în instanță pentru că nu ai semnat nimic cu Kruk.
Păi cam asta ar fi singura varianta contestație. Executorul trage acum să își scoată ei cheltuielile pentru că au fost și a vorbit cu executoriu și li sa spus să plătească cât de puțin și ai mei au întrebat dar dacă plătesc se scade din datoria la servici comunale și i sa răspuns că prima dată din cheltuielile exevutorului... Păi cum vine asta pentru o simplă somație a 8 foi a4 1543 lei.
Dați-mi o soluție pentru a scăpa de executarea silită a serviciilor comunale am fost executat silit pentru suma de 4300 lei doar cu o simplă somație și cu o cheltuială în plus de 1543 lei pentru executor va rog un ajutor ce pot face sunt părinți mei care au nevoie de un sfat.
Dacă nu mă pot prezenta ce se poate întâmpla?
Pai si -a retras plangerea.
Am vorbit si cu persoana vătămată nu ne putem prezenta nici la al doilea termen eu am un servici in care nu pot sa imi iau liber in acea data acea persoana e in alta localitate unde munceste. Se poate dispune sa se respinga cererea de confirmare pentru ca nu ne-am prezentat nici la al doilea termen ?