avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Activitate naher

Activitate naher

Multumesc mult! In momentul de fata am 61ani si 6 luni!
As vrea sa stiu daca as iesi acum la pensie Ce variante am?
Sunt nascut in 11.07.1962 ,m=am angajat in septembrie 1980, am facut armata in economia nationala ,am 7 ani 6 luni gupa 2. Daca ies la pensie acum mai pot si lucra sau doar dupa ce fac 62 ani?
Multumesc mult!
Daca s-a castigat in instant,a incadrarea in grupa II de munca (perioada 1990-2001)si decizia definitiva este ca se incadreaza in grupa II in procent de 80% Cum se face calculul la pensie ?
Va multumecs tuturor.Subiect inchis!
Buna ziua,
As vrea sa va intreb daca pentru un apartament in care nu se locuieste de 7 ani sunt obligat sa fac verificarea metrolologice la apometre sau aceasta verificare o fac in momentul in care cineva va locui acolo. Cei de la asociatie mi-au transmis o hartie in care mi se spunue ca voi plati apa la pausal daca nu dau verificarile la zi la apometre.
Răspuns la discuția FOND RULMENT
Multumesc pentru raspunsuri!
LA MULTI ANI TUTUROR!!!
Răspuns la discuția FOND RULMENT
dn pacate stiu la ce foloseste fondul de rulment (aviz CEAU) dar eu am fondul de rulment mai mare decat cea mai scumpa luna din an iar acea diferenta sta in banca si nu in caseria asociatiei> Iar banca nu da dobanda ? Dau
Discuție FOND RULMENT
Buna ziua,
Ma intereseaza daca la fondul de rulment se acorda dobanda si daca da ,
aceasta trebuie trecuta in contul meu de fond de rulment. Daca da si pana acum nu s-a dat ce trebuie sa fac?
Multumesc mult!
Cred ca si-au dat seama de greseala si azi dupa amiaza cand am venit de la serviciu , anuntul disparuse , iar liftul funcioneaza normal( pana la parter) Oricum a functionat ""anormal". vreo 10 zile!Initial am crezut ca este o gluma!!
Multumesc mult pentru raspunsuri