avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Daca s-a castigat in instanta incadrarea in grupa II ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Daca s-a castigat in instanta incadrarea in grupa II de munca ...

Daca s-a castigat in instant,a incadrarea in grupa II de munca (perioada 1990-2001)si decizia definitiva este ca se incadreaza in grupa II in procent de 80% Cum se face calculul la pensie ?
Cel mai recent răspuns: naher , utilizator 11:05, 21 August 2021

1990 - 2001 ar fi o perioada de 11 ani

11 ani x 80% = 8,8 ani incadrare in grupa de munca
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neluare in calcul la pensie pentru limita de varsta a perioadei lucrate in grupa a ii-a MariaTulbure MariaTulbure Am primit zilele acestea Decizia de pensionare pentru limita de varsta. La Motivare, scrie asa: Grupa a II-a de munca aferenta perioadei ... (vezi toată discuția)
Valorificare grupa munca - hotarare judecatoreasca gheorgheulici gheorgheulici In Carnetul de munca am inscris inca din anul 1990 faptul ca in perioada 1983 -1989 m-am incadrat in grupa a II-a de munca. La pensionare, Casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Grupa i de munca coco1961 coco1961 Am lucrat 20 de ani in grupa speciala la CFR, 3 ani si 6 luni in grupa II 100%, 3 ani si 8 luni miner subteran 100% la IPEG Campulung Moldovenesc. Casa de ... (vezi toată discuția)