Da , la asociație am făcut cerere pt. Că nu locuiește nimeni în apartament de acum un an, , iar la plată am fost pus, să. plătesc apă ( ceva normal ) ,canalizare, curățenie, gunoi, ,etc . Dacă ,mai trec pe acasă, înseamnă că nu trebuie să mai trag apă la wc sau spălat pe mâini ? Mulțumesc
Bună ziua. Nu mai locuiesc de 1 an de zile in apartament proprietate personală. In acest decurs am mai trecut din când în când,, doar să văd ce mai este prin interior, timp de +/- 30 min Am consumat apă , wc și robinet, de +/- 2 mc. Am fost contactat de la asociație, că urgent sa transmit consumul de apa,, că vecinii au auzit curgând apă (robinet și wc) .,La asociație,trecând pe luna iulie o persoană cu toate cheltuielile aferente, ...,,, unde nimeni nu a locuit în apartament.. Este ceva normal ?
Bună ziua. Sunt în izolare acasă pt .7 zile ..infectat Covid Am cerut concediu medical ,de la medicul de familie , și mi-a cerut adeverință de salariat de la angajator . Contabila de la firmă spune ...că nu trebuie adeverință , deoarece sunt in baza de date a lor. , Și doctorul nu este informat cum trebuie în legătură cu Covid-ul . Trebuie sau nu această adeverință ? Pentru concediu medical ? Pe cine să cred ? Nu este lege pentru toți . ? !!!!!!. Mulțumesc
Bună ziua. Am un copil care a făcut 18 ani in aprilie 2021,elev la liceu. Din luna mai 2021 până în 1 noiembrie 2021 nu a mai primit alocație deloc. A mers la biroul Ajpis de mai multe ori și i sa comunicat să aștepte acasă până vine alocația. Pe 13 octombrie 2021, am contactat telefonic,acest birou de mai multe ori, timp de o săptămână, până ce a răspuns la telefon, doamna respectiva mi-a spus să trimită copilul online cererea și documentele cerute la adresa de email de la ei și după care se rezolvă. A trimis pe 14 octombrie 2021, și până la 1 noiembrie,nu a primit nici măcar un răspuns.., la telefon sună dar nu răspunde nimeni niciodată. Au trecut 6 luni ,și nimic. Ce trebuie făcut ? Menționez că suntem din Piatra Neamț. Mulțumesc
Mulțumesc pt. răspuns. Eu personal Nu am dat în judecată pe nimeni. Am chemat la 112 ,a venit politia locala, și ei mi-au spus să fac și în scris plângere pt. zgomot în orarul 22:00-07:00., și să chem de câte ori fac zgomot, că vin ei. Ce-i de la poliție au dat amendă la părinți,...iar părinții au făcut contestație pentru a nu plăti amenda., Nu înțeleg cine ma chemat că martor, daca poliția când au venitla ușa lor au constatat același lucru ?..... mulțumesc.
Bună seara. Doresc o informație. Locuiesc la bloc,et.2, și din 2018-2020 în perioada scolii la etajul superior (et.3) deasupra ap.meu,au fost in chirie două fete,de 18- 19 ani clasa xl - xll. Aproape în fiecare seară făceau zgomot în casă ,de cu seară ,inclusiv după ora 22:00, până pe la 00:00-01:00.in ultimul an (2019) au adus și un băiat,prieten cu una din fete. Eu fiind șofer pe Tir, plec in fiecare zi in jur de 04:30,și mă întorc după ora 20:00.. Locuiesc in acest apartament cu soția și fata noastră minoră și elevă la școală. Am mers de câteva ori la ușa lor, ,ieșind de fiecare dată la ușă prietenul lor...., și nimic ,au continuat. Am fost la asociație , mi-au răspuns că nu se bagă, să chem poliția. Am chemat proprietarii de apartament,de la chiriași, și mi-au spus să chem tot poliția că ei au contract. Am sunat la 112 de 2 ori și le-au dat avertisment,dar ei au continuat.Am mers la poliția municipală, și am făcut o plângere scrisă. Pe data de 21 dec 2019 au început să facă zgomot mai tare,am chemat la 112 au venit și le-a luat datele ,,au chemat părinții și au dat amendă la părinți.Au facut contestatie la judecătorie, și am primit citație că martor la proces. Eu fiind cu munca nu am mers. Am primit mandat de aducere la proces care este septembrie. Este normal așa ceva.,? Am înțeles că am să primesc chiar și amendă. Doar trăim într-o Românie normală. Mulțumesc.
Bună seara. Cam târziu am văzut răspunsul dat de dvs.,mulțumesc.La analize de sânge la spital a fost obligat să meargă de tov. Milițieni.cum am spus, în timp ce era la spital unul din tov. a luat mașină în cauză și după spusele lui a fost dusă la ITP,(ITP fiind valabil) cerând-ui rudei mele 100 ron,.dupa ce iau luat sânge ,au oprit permisul de cond.si iau dat dovadă de circulație 15 zile. Și cheile mașinii. Dat fiind că era 0,37 la mie nu trebuia să îl ducă.. a primit citație acasă că are dosar penal,cu un art.de ...conducere auto neînmatriculat....? 1 rezultat la sânge era...1,1 la mie,. al doilea la inml Iași. .1,45 din sângele luat acum doi ani . Are sentința pe 11 oct 2019 la curtea de apel Bacău după 2 ani de procese. Cred că este un abuz făcut de poliție,
chiar și de judecători și procurori.
Nu cunosc legile ? Trebuia sanctionat pt. 0,37 la mie... Mafia din Romania Exact cazul .......Dincă. Ce mai poate face ? Fiind ultimul termen? La judecătorie a fost achitat,.... Aștept un răspuns. Mulțumesc din nou.
Bună ziua. Am o rudă care consumase o doză de bere de 0,5 ml(ora 11:00) , sa urcat la volan, in drum spre casă (ora 13:00) a fost oprit de poliție și a fost testat cu alcooltestul. A ieșit 0,37 la mie ,a suflat fără să vadă dacă este de la zero aparatul. A fost obligat să meargă la spital pt. probe de sânge, in jur de ora 17:00.In acest timp mașină a fost luată de tov. Polițist și dusă să facă ITP, cerând-ui 100 de Ron.
La spital ia fost luat doar o dată sânge, când a venit rezultatul era de 1,1 la mie ( de trei ori ), făcând-ui proces penal. După doi ani a câștigat procesul fiind achitat, procurorii,iau făcut apel la tribunal,iar după o altă expertiză cerută de tribunal , la inml Iași, după calculele lor au ieșit la sânge 1,45 la mie...????,aproape de 4 ori.. Este posibil așa ceva? .are ADN de extraterestru ?
Persoana in cauza are 67 ani 1,68 cm și 64 kg
Multumesc
Nu este încălzire în pardoseală. Am calorifere in fiecare cameră . Șapa este argila expandata bile. Cei de la asociație și vecinii vor să fac alt traseu spre calorifere pe perete aparente. Mi-au trimis poliția care controlează modificări facute ,au venit și au făcut poze,iar pt. Politie este ok.
Buna seara. Am încălzire în apartament cu centrala proprie și calorifere. Țevile de la centrală la calorifere sunt introduse în șapa .,și nu aparente pe perete.tevile sunt Henco cu înveliș de burete. Am fost reclamat de vecini la asociație și poliție că am făcut modificări în casă. Este vreo lege că nu am dreptul sa introduc țevile în șapa ? am deja 3 ani de când am schimbat încălzirea ... centrala.....calorifere....țevi.. Mulțumesc