avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Nu mai locuiesc de 1 an de zile in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Nu mai locuiesc de 1 an de zile in apartament proprietate ...

Bună ziua. Nu mai locuiesc de 1 an de zile in apartament proprietate personală. In acest decurs am mai trecut din când în când,, doar să văd ce mai este prin interior, timp de +/- 30 min Am consumat apă , wc și robinet, de +/- 2 mc. Am fost contactat de la asociație, că urgent sa transmit consumul de apa,, că vecinii au auzit curgând apă (robinet și wc) .,La asociație,trecând pe luna iulie o persoană cu toate cheltuielile aferente, ...,,, unde nimeni nu a locuit în apartament.. Este ceva normal ?
Cel mai recent răspuns: DANIEL LUPU , utilizator 08:41, 1 Septembrie 2023
Atat timp cat spatiul nu este locuit nu este temeinic si legal a se impune una persoana
Daca dv folositi periodic utilitati pentru indepartat suspiciuni este de preferat sa informati asociatia de proprietari/
furnizorii de consumul lunar
Da , la asociație am făcut cerere pt. Că nu locuiește nimeni în apartament de acum un an, , iar la plată am fost pus, să. plătesc apă ( ceva normal ) ,canalizare, curățenie, gunoi, ,etc . Dacă ,mai trec pe acasă, înseamnă că nu trebuie să mai trag apă la wc sau spălat pe mâini ? Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere apa -avarie LocatarB LocatarB Va rog sa imi spuneti cum cuantificati pierderea de apa datorita unei avarii. Concret: la ghena de gunoi exista o teava cu un robinet pentru apa necesara ... (vezi toată discuția)
doamna de la asociație îmi spune că am consumuri de apă prea mici, și susține că poate cere verificarea metrologică pe cheltuiala mea. este adevărat? Dorin1988 Dorin1988 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri, daca se poate. 1. Doamna de la asociatie imi spune ca am consumuri prea mici pt un apt 2 cam, 1 ... (vezi toată discuția)
Ghici ghicitoare lista intretinere ContSters66930 ContSters66930 Cine imi poate spune din imaginea de mai jos urmatoarele: http://postimg.org/image/gzp4wjv09/ 1. Care este data de afisare a acestei liste? 2. Care sunt ... (vezi toată discuția)