Buna ziua,detin un srl unde sunt asociat unic si urmeaza sa depasesc pragul de tva(lucru nedorit).Astfel,se poate deschide un nou srl in care prima firma sa fie asociat cu 80% si eu cu restul de 20%?De asemenea,aceasta noua firma poate si ea la randul ei sa deschida o alta firma in care sa aiba tot 80% iar eu din nou tot 20% ?Este legal acest lucru?
Am inteles de la domnul avocat ca acesta a depus o ordonanta presedintiala.Unde pot urmari stadiul acesteia?Pe portal just nu apare vreun dosar nou.Se deschide proces pentru ordonanta presedintiala?
Instanta a amanat pronuntarea de 3 ori,primele 2 dati avand un termen de 15 zile distanta.Acum a 3-a oara a amanat la doar 6 zile.
Sa inteleg ca ar putea sa aibe o decizie data urmatoare datorita timpului mai scurt de amanare?
Se da următoarea speță.Detin niste hale dar nu și pământul de sub ele.Proprietarul pământului a făcut o promisiune de vânzare cu cineva.Acel cineva cu promisiunea de vânzare a închiriat o hala.Contractul dintre el și chiriaș fiind pe teren deși se folosește de hala mea.
Cum pot sa mă adresez instanței astfel încât să obțin drspagubiri datorita faptului că a închiriat un bun care nu este al lui.Trebuie anunțată poliția pentru tulburare de posesie urmând că mai apoi sa mă constitui parte civilă Intr un alt proces?Deja se fac minim 2 ani de când bunul se afla in aceasta stare
De curand am aflat ca in una din halele pe care le detin s-au amplasat ilegal niste indivizi care fac o activitate economica acolo.Din cate am inteles,pentru evacuarea acestora intrucat stau fara drept acolo se apeleaza la o procedura speciala de evacuare.Totusi,pentru a-i evacua este necesar sa le obtin numele pentru a le trimite notificare prin executor.Cum as putea face acest lucru?Sa chem Politia sa ii legitimeze?Nu as vrea ca procesul sa se transforme intr-unul penal intrucat acestea tind sa dureze.
Brokerii sunt cei prin care iti pui banii si prin intermediul lor cumperi si vinzi personal actiunile dorite.Eu doresc sa cumpar eu si sa vand.Bine,probabil ar fi mai ok sa intreb defapt cum as putea infiinta un fond de investitii.