avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanta presedintiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanta presedintiala

Am inteles de la domnul avocat ca acesta a depus o ordonanta presedintiala.Unde pot urmari stadiul acesteia?Pe portal just nu apare vreun dosar nou.Se deschide proces pentru ordonanta presedintiala?
Da, se deschide proces. Nu apar toate, depinde de obiect. Nu imi e clar de ce nu inrtebati sa stiti exact ce a facut avocatul si ce va urma sa faca...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare inregistrare dosar la judecatorie dorel13 dorel13 Cum pot verifica daca avocatul a depus cerere de chemare in judecata pentru impartirea unui teren intre rude (mostenire)? I-am platit de 7 luni avocatului ... (vezi toată discuția)
Valabilitate ordonanta presedintiala in contextul anularii cererii de fond fkorenschi fkorenschi Speta in sine: Procedura de Ordonanta Presedintiala deschisa (si referind) procesul de fond privind exercitarea autoritatii parintesti (diverse solicitari). ... (vezi toată discuția)
Buna ziua stie cineva cat dureaza o ordinanta presidentiala pentru ... Moca anca Moca anca Buna ziua stie cineva cat dureaza o ordinanta presidentiala pentru padaport minor ?mentionez tatal este de acord doar ca este detinut in italia am procura ... (vezi toată discuția)