avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate Gabi_41

Activitate Gabi_41

O comisie de la protecția copilului, sub pretextul "verificării" stării minorului, (care se află la tată) face o vizita la domiciliul acestuia. Moment în care, de fapt este adusă "pe furiș" mama copilului, de către această comisie.
Unde se termină obligațiile acestei comisii, și începe abuzul de funcție?
Mulțumesc pentru răspuns.
Ce se poate întâmpla dacă în cadrul programului provizoriu de vizită, tatăl îi ia înapoi să locuiască cu el? Adică nu-i mai duce la mamă
Copii minori în afara căsătoriei. Mama pleacă cu ei, rupând ORICE relație cu tatăl. Pe rol, fiind un proces de stabilire a domiciliului minorilor. Cum poate tata să ia legătura cu copiii? Poliția a refuzat sa se implice
Reziliere contract avocat
Bună seara! Cum se poate rezilia un contract cu un avocat și dacă am obligația de a achita suma integrală, în condițiile în care urmează sa-mi angajez un alt avocat?
Am fost "amenințată" de către domnul avocat, dacă până la data stabilita în contract nu-i achit integral suma, va uza executarea silita a contractului
Cum ar trebui să procedez?
Mulțumesc mult pentru răspuns
Discuție Copiii
Un cuplu cu doi copii minori
Necăsătoriti
Cum poate tatăl, legal, să primească custodia totală, pentru ambii copii?
Mentionez că mama este de acord, doar că nu se găsesc pârghiile legale de a face asta
Ambii locuiesc în țară
Nu stiu dacă se poate face așa ceva, dar mama, vrea să renunțe la drepturile de mama .....
Răspuns la discuția Numele de familie al copilului
Cabinet avocat....multumesc!
Îți mulțumesc, Dapix...
Între timp, m am edificat.
Da, ea poate merge singură, fără tata
Însă, tatăl nu poate merge singur fără ea
Încă o dată, multumesc
Deci ea, nu se poate duce singură la primarie?
Mama a hotărât așa
Întrebarea mea era, dacă din punct de vedere legal, ea are acest drept
În ce măsură poate hotărî mama, numele de familie, al noului născut?
Mai exact, fără acordul tatălui, poate trece copilul pe numele ei? Părinții copilului, nu sunt căsătoriți