Reziliere contract avocat
Bună seara! Cum se poate rezilia un contract cu un avocat și dacă am obligația de a achita suma integrală, în condițiile în care urmează sa-mi angajez un alt avocat?
Am fost "amenințată" de către domnul avocat, dacă până la data stabilita în contract nu-i achit integral suma, va uza executarea silita a contractului
Cum ar trebui să procedez?
Mulțumesc mult pentru răspuns
Cititi cu atentie clauzele contractului,trebuie văzut dacă avocatul a fost angajat pt redactarea unor acte,pt reprezentarea la un termen pt întreg procesul etc.Daca avocatul a făcut demersuri,a redactat o cerere de chemare in judecata,au fost deja termene etc.Trebuie să țineți seama de stadiul în care sunteti la începutul în timpul,aproape de finalul unui proces etc.
Cititi cu atentie clauzele contractului,trebuie văzut dacă avocatul a fost angajat pt redactarea unor acte,pt reprezentarea la un termen pt întreg procesul etc.Daca avocatul a făcut demersuri,a redactat o cerere de chemare in judecata,au fost deja termene etc.Trebuie să țineți seama de stadiul în care sunteti la începutul în timpul,aproape de finalul unui proces etc.