avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reziliere contract avocat Bună seara! Cum se poate ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reziliere contract avocat Bună seara! Cum se poate rezilia un ...

Reziliere contract avocat
Bună seara! Cum se poate rezilia un contract cu un avocat și dacă am obligația de a achita suma integrală, în condițiile în care urmează sa-mi angajez un alt avocat?
Am fost "amenințată" de către domnul avocat, dacă până la data stabilita în contract nu-i achit integral suma, va uza executarea silita a contractului
Cum ar trebui să procedez?
Mulțumesc mult pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:05, 30 Noiembrie 2021
Cititi cu atentie clauzele contractului,trebuie văzut dacă avocatul a fost angajat pt redactarea unor acte,pt reprezentarea la un termen pt întreg procesul etc.Daca avocatul a făcut demersuri,a redactat o cerere de chemare in judecata,au fost deja termene etc.Trebuie să țineți seama de stadiul în care sunteti la începutul în timpul,aproape de finalul unui proces etc.
Cititi cu atentie clauzele contractului,trebuie văzut dacă avocatul a fost angajat pt redactarea unor acte,pt reprezentarea la un termen pt întreg procesul etc.Daca avocatul a făcut demersuri,a redactat o cerere de chemare in judecata,au fost deja termene etc.Trebuie să țineți seama de stadiul în care sunteti la începutul în timpul,aproape de finalul unui proces etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire onorariu avocat.buna seara. am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu ... dana4_dan dana4_dan Buna seara. Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. Am incheiat un contract cu un avocat pt a ma reprezenta intr un proces cu banca pt ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am depus acțiunea de divorț în iunie 2020, soțul ... Ana-maria.a Ana-maria.a Buna seara! Am depus acțiunea de divorț în iunie 2020, soțul a depus o cerere reconventionala unde eu sunt obligata în 10 zile sa răspund la ea. Am un ... (vezi toată discuția)
Proces fara avocat Molly14 Molly14 Sunt in afara țări am plătit avocat sa ma reprezinte ,acum nu-mi mai pot permite să-l plătesc,ce pot face Ca procesul sa ruleze in continuare (vezi toată discuția)