avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Restituire onorariu avocat.Buna seara. Am si eu o ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Restituire onorariu avocat.Buna seara. Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu ...

Buna seara. Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. Am incheiat un contract cu un avocat pt a ma reprezenta intr un proces cu banca pt executare silita ,insa am pierdut procesul. . Dl avocat nu mi a adus la cunostiinta stadiul procesului nu m a informat cu nimic ce tine de proces. Vreau sa mi restituie onorariul . Cum as putea sa procedez? Procurorul de serviciu din cadrul judecatoriei ma poate ajuta in acest sens sau baroul?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:59, 31 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici nu se pune problema de restituire daca avocatul a facut t demersurile pt care a fost angajat,v-a redactat actiunea,v a reprezentat la termene daca acest lucru era prevazut in contract.Faptul că s-a pierdut procesul nu duce la restituirea onorariului achitat și nici pretinsa lipsa de comunicare.Daca av va încasa banii și nu făcea demersurile pt care era angajat,nu se prezenta în instanta era alta situație dar în cazul dvs chiar nu este cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme avocat provincie bambi.2010 bambi.2010 buna ziua, am un proces de expropriere care trebuia sa se termine anul trecut, motiv pt care av a solicitat plata integrala a onorariului pentru a depunde ... (vezi toată discuția)
Avocat suspendat, are dreptul sa mai profeseze? ethel ethel Bună ziua, Vă spuneam de dl. avocat angajat de mine privind acea servitute de trecere a mamei mele.Îl angajasem la recomandarea cuiva, acea persoană ... (vezi toată discuția)
Vă rog să mă ajutați: cum pot să-mi recuperez actele de la avocat? am pierdut procesul și nu-mi dă dosarul Rew3 Rew3 Am un credit ipotecar am angajat un avocat pentru a da in judecata banca pentru clauzele abuzive din contract ,avocatul a spus ca am pierdut procesul și acum ... (vezi toată discuția)