Va multumesc mult pentru informatie,
Nu este o donatie dar o sa verific si cele mentionate aici si o sa mai caut daca exista cumva solutii..
Problema e ca nu copilul vrea neaparat sa vanda dar e influentat de partenerul sau de viata care dealtfel si-a parasit propria familie cu care a rupt orice relatie si, neavand acum nici o sursa de venit sigur si, in general avand un caracter urat (sub aparenta celei mai blande si credincioase persoane), vede acum solutia la care nu visa. Evident, relatia dintre cei doi, nu mai stiu daca acum e bazata pe iubirea dintre ei sau pe cea a dobandirii lucrurilor pentru care nu au contribuit cu ceva.
Suntem o familie respectata in localitate, care cred ca nu a deranjat niciodata pe nimeni, care nu a spus o vorba rea cuiva si iata acum suntem in situatia asta din care incercam eu aici sa vad cum se poate iesi.
Numai bine!
GermanAlex a scris:
Ingratitudinea este un motiv de anulare donatie. Cautati in internet aceasta fraza si veti putea studia ce spune legea si altii de specialitate. Copilul vrea sa va dea afara din casa si banuiesc ca nu aveti unde altundeva sa va mutati. Deci studiati si apoi apelati la un avocat.