avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters56305

Activitate ContSters56305

Si cei daca e prescris? Care e ideea ne invatam cu toti sa nu mai platim si gata asteptam sa se prescrie datoria ce fain pt noi romanii cu asta ne putem mandrii sigur!!!
D-na Cristina problema o rezolvati cu cei de la EOS cu ei va intelegeti referitor la momentul in care incepeti sa efectuati plati nu cu noi. Trebuie platite datoriile pe care le avem si nu trebuie sa ne tot plangem ca o facem degeaba.
Ideea este ca acest credit trebuie achitat. Trebuie sa stiti ca pe nici o banca si cu atat mai putin pe societatea EOS nu o intereseaza ce neintelegeri aveti dvs cu sotia. Ideea e una singura ati luat banii, trebuie sa ii dati inapoi si gata ce atata poveste....
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
Vreau sa va rog sa imi trimiteti si mie sintezele pe adresa ciobasanda@yahoo.com.
Va multumesc anticipat!!!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
Si eu le-am solicitat si ... degeaba :(( nu vrea sa ne ajute nimeni:((
Cum stati cu inv???
Răspuns la discuția Subiecte examen Barou 2007
Daca ai primit subiectele, ai putea sa mi le trimiti si mie te rog frumos??
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
Si pe mine m-ar interesa subiectele rezolvate in format electronic.
La Baroul Cluj mai da cineva???
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
Am si eu o intrebare la ce xerox gasesc acele carti?
Multumesc mult pentru raspunsuri pana la urma am solicitat cheltuielile efectuate de frate pentru inmormantare si intretinere.
Chiar am nevoie de ajutor!!!:">
Sa va spun o speta "frumusica": X fratele lui Y care se afla in intretinerea acestuia de ani buni. Y avea o fata pe Z casatorita cu W, din casnicia lor au rezultat doua fete A si B. Ambele majore in momentul de fata. Z decedeaza, la ceva timp dupa aceasta moare si Y. Y tinand cont ca nu are capacitate de exercitiu a avut nevoie de un curator = X. Si intrebarea este : Poate X sa solicite despagubiri tinand cont de faptul caa acesta s-a ocupat de inmormantare, intretinere....?