avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Activitate Radu7

Activitate Radu7

Buna seara!
Lucrez in domeniul privat de aproape 8 ani, in afara de contractul individual de munca altceva nu posed.Conform art 42 din Lg 5 vechimea in munca ce se ia in considerare ptr stabilirea concediului de odihna este cea rezultata din insumarea perioadelor lucrate?.
Cred ca acelasi lucru se intampla si cu sporul de vechime?
Perioada lucrata este doar la ultimul loc de munca lucrat sau se ia in considerare toti anii lucrati?
Cum trebuie procedat pentru a primi dreptul cuvenit?
Multumesc!
Paula
Buna ziua!
Pe data de 05.09.2018 mi-am cumparat un troler din Antalya in valoare de 80$ iar pe 08.09.2018 am venit acasa, Antalya Bucuresti.
Cand sa-mi iau bagajul de pe banda rulanta o rola rupta, m-am dus imediat la biroul de Daune Blue Air , a trebuit sa pregatesc un dosar ( acte care le am si acuma) ,nefiind inspirara sa scriu si firmei de asigurari pentru ca bagajul era asigurat, firma Blue Air m-a despagubit cu 200 ron pentru ca n-am avut factura .
Exista un termen limita de a scrie si firmei de asigurari? Eu am vrut sa-mi recuperez banii dati pe troler,n-am cerut extra.Sau exista alte modalitati? Astept sfaturi din partea dumneavoastra!
Răspuns la discuția Chirie asociatie proprietari
Asociatia de locatari este in alt bloc, nu in bloc care locuiesc. Presupun ca asociatia a inchiriat acel spatiu de cand s-a infiintat, dar pana acuma nu ne-a aparut pe lista aceasta rubrica cu chirie asociatie.

ynocentta a scris:

Chiria este suportata de catre persoana fizica sau juridica care beneficiaza de partea comuna condominiu inchiriata

Buna ziua!
Puteti sa-mi spuneti de cine este suportata chiria pentru asociatia de proprietari?
De luna aceasta vad ca apare pe lista , a aparut un nou articol ? Unde-l putem citi?
Răspuns la discuția SCHIMBARE PRESEDINTE
BIU"