Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu un model de cerere pt solutionarea unui dosar penal (dureaza de mai bine de 1 an), rezultat dintr-un accident cu vamatare corporala. ( victima spune ca si-a rupt un deget )
Stiu ca nu exista un tipizat anume. dar as dorii sa vad niste exemple mai intai,
Multumesc,
Buna,
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc,
Stefan
Buna seara,
In urma cu cateva luni, in urma unui accident auto, mi s-a deschis un dosar pentru vatamare corporala ( pasagera din cealalta masina, a acuzat dureri la mana) si de atunci, circul cu o dovada, pe care o reinoiesc o data la 30 de zile.
Intrebarea este: se poate renunta la dovada,atat timp cat nu s-a nichis dosarul, pentru a ispasii pedeapsa? (banuiesc ca la finalizarea dosarului, o sa am o suspendare de 90 de zile )
Multumesc,
Multumesc frumos pentru raspuns.
Ana-Maria Dutescu a scris:
In cazul acesta mergeti la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4, inainte sa expire dovada si faceti acolo o cerere, dovada vi se elibereaza pe loc.
Multumesc pentru raspuns.
Mi s-a deschis un dosar pentru vatamare corporala ( in urmar unui accident in Bucuresti, sector 4. pasagerul din dreapta din cealalta masina a acuzat o durere la degetul de la mana dreapta) si pana la solutionare, am primito dovada pt 15 zile.
Buna ziua,
Puteti sa ma ajutati va rog, cu procedura pentru prelungirea cu 30 zile a devezii de circulatie.
Acum dispun de o dovada de 15 zile.
Multumesc,
Si eu pot depune plangere, pentru ca el circula fara asigurare ?
Buna ziua,
Am o situatie similara, daca ma puteti ajuta.
Am fost implicat intr-un accident rutier , acum 2 zile, in care nu am acordat prioritate, iar celalalt sofer nu avea asigure si mai avea un pasajer in dreapta.
Nu a dorit sa cheme salvarea la fata locului sau politia, a dorit sa face o amiabila pentru a 2-a zi, cand o sa aiba asigurare, nu am fost de acord si m am dus sa reclam accidentul la Brogada Rutiera, accidente usoare.
Dupa cateva ore, s-a razgandit si pasagerul din dreapta a spus ca are fractura la degetul mic si ca el merge la Brigada Rutiera - Udriste, sa depuna plangere penala, pt vatamare corporala impotriva mea.
Acum mi s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala.
Puteti va rog sa ma ajuti ?
Cum as putea sa procedez eu acum?
Buna ziua,
Am o situatie similara, daca ma puteti ajuta.
Am fost implicat intr-un accident rutier , acum 2 zile, in care nu am acordat prioritate, iar celalalt sofer nu avea asigure si mai avea un pasajer in dreapta.
Nu a dorit sa cheme salvarea la fata locului sau politia, a dorit sa face o amiabila pentru a 2-a zi, cand o sa aiba asigurare, nu am fost de acord si m am dus sa reclam accidentul la Brogada Rutiera, accidente usoare.
Dupa cateva ore, s-a razgandit si pasagerul din dreapta a spus ca are fractura la degetul mic si ca el merge la Brigada Rutiera - Udriste, sa depuna plangere penala, pt vatamare corporala impotriva mea.
Acum mi s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala.
Puteti va rog sa ma ajuti ?
Cum as putea sa procedez eu acum?
Multumesc,