avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Activitate auriciu

Activitate auriciu

buna ziua. nu am achitat o amenda contraventionala si in urma unei hotarari judecatoresti s-a transformat in munca in folosul comunitaii insa eu vreau sa platesc amenda...am drept de apel 30 de zile de la comunicare . vreau sa fac apel ca sa pot platii amenda si nu stiu cum si in ce fel. va rog sa ma ajutati cu trimitere model cerere apel sau ce trebuie sa fac. va multumesc.
sa inteleg ca in cazul in care nu este virata suma stipulata in contract ( suma fiind stabilita de stat. statul ma obliga sa pornesc de la o anumita suma?) prin virament bancar ulterior actul de v-c poate fi atacat de sora mea consideranduse a fi o donatie ascunsa. bunicii nu pot declara in nici un act ca au primit suma respectiva de la nepoti fara a mai trece prin virament bancar.
Va multumesc pentru raspuns. Nu sunt singura fica si de aceea vreau un act de vanzare cumparare deoarece donatia se poate ataca ulterior din cate stiu. Cum spuneam mai sus,vreau un act de vanzare-cumparare intre parintii mei si copii mei,eu si sotul avand drept de uzufruct si totodata drept de administrare a imobilelor. Fondurile le oferim noi(parintii). Treaba cu autoritatea tutelara si ce trebuie sa facem in continuare este enigma noastra. Ideea este ca dorim odata facute actele sa stim ca le vor ramane imobilele copiilor indiferent de cine se trezeste ulterior sa atace aceasta vanzare.
Buna ziua,
Parintii mei proprietari a doua apartamente vor sa faca act de vanzare - cumparare nepotilor lor ( copii mei ) in varsta de 3 ani respectiv 9 ani. Mentionez ca doresc ca in actele de vanzare-cumparare sa fim trecuti atat eu cat si sotul meu cu drept de uzufruct viager ca minorii sa nu poata instraina bunurile pe toata perioada vietii noastre si totodata sa le putem administra bunurile.
Intrebarea noastra este ce pasi trebuiesc urmati din punct de vedere legal .
Va multumim.

Discuție amenda penala
buna ziua. o amenda penala platita in anul 1995(cred,nu mai retin exact anul ). problema este ca nu mai exista nici chitanta care face dovada platii. amenda apare ca neplatita in cazier.
domocilui este in judetul calarasi...amenda a fost achitata in tulcea (babadag)
care sunt sansele sa pot serge aceasta datorie din cazier si ce trebuie sa fac?
va multumesc.
Discuție Norma de hrana?
Lucres in MApN ca salariat civil si am si eu o intrebare : Mamele care sunt in concediu de crestere a copilului beneficiaza de norma de hrana?