avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate Bodirlau Valentina

Activitate Bodirlau Valentina

Răspuns la discuția Concediu medical
Mulțumesc pentru raspuns
Am și eu o nelamurire legata de concediu medical. Eu am fost în Ccc si am revenit în luna Mai. În luna August am intrat in medical . Toata luna lui Septembrie am fost in medical si acum cand a bagat salariu am luat cam putini bani. Întrebarea mea este : Cum se calculeaza concediul medical, din venitul net sau brut ? Cum a fost calculat în cazul meu avand decat cateva luni lucrate ?
Discuție Credit
Buna ziua ! Am fost la banca sa solicit un credit de nevoi personale,mi s-a spus ca nu am vechime si sa revin peste cateva luni ,insa eu sunt insarcinata si o sa intru in risc maternal, intrebarea mea este o sa mai pot sa iau acest credit ?
Buna ziua ! Am si eu o intrebare. De 2 luni am revenit din ccc si azi am aflat ca sunt insarcinata. Intrebarea mea este cum ar trebuii sa procedez in cazul de fata?
Răspuns la discuția Vechime
Eu stiu ca trebuie sa am vechime in campul muncii, dar daca eu am revenit din ccc ar fi trebuit sa am vechime .
Discuție Vechime
Buna ziua ! As vrea sa stiu si eu un lucru eu am lucrat la o firma,m-am angajat la ei in august 2015 si in 2017 am intrat in concediu de crestere copil si a acum in 2019 luna mai am revenit. Azi am fost sa iau un produs in rate si mi-a spus ca nu se poate ca figurez decat cu o luna . As vrea sa stiu din 2015 pana acum in 2019 nu ar fii trebui sa am vechime ?
Sa inteleg ca daca vreau sa plec trebuie sa stau in acele 20 de zile de preaviz
Buna ziua ! Ma intereaza si pe mine sa stiu cum procedez in situatia urmatoare. Am revenit din concediu de crestere copil si as vrea sa plec, am depus deja dosarul de stimulent de insertie , am gasit sa plec in alta parte problema este ca daca fac cererea de demisie exista un preaviz de 20 de zile, iar acum nu stiu daca sunt obligata sau nu sa stau in aceste 20 de zile de preaviz .