Buna ziua ! As vrea sa stiu si eu un lucru eu am lucrat la o firma,m-am angajat la ei in august 2015 si in 2017 am intrat in concediu de crestere copil si a acum in 2019 luna mai am revenit. Azi am fost sa iau un produs in rate si mi-a spus ca nu se poate ca figurez decat cu o luna . As vrea sa stiu din 2015 pana acum in 2019 nu ar fii trebui sa am vechime ?
Trebuie să aveți vechime în câmpul muncii pentru a obține un împrumut creditat în rate. Patronul are dreptul să-și ia măsuri de siguranță pentru banii lui.
Vechimea în muncă este considerată vechime pentru perioada când veți ieși la pensie, sau vechime pentru a beneficia de șomaj, sau de pensie de invaliditate..., dar nu-l poate obliga acest aspect pe un om de afaceri sau o companie, să vă crediteze cu bani pe acest considerent.
Faptul ca ați fost în concediu de maternitate, nu-i oferă garanția returnării creditului. Aici e vorba de afaceri și profit.
Creditorii au propria lor politică și condiționalitate în a-și risca banii. Fiecare proprietar are dreptul de a-și gestiona riscul așa cum consideră.
Dar încercați la mai mulți creditori, deoarece unii au condiții mai puțin restrictive.
... Azi am fost sa iau un produs in rate si mi-a spus ca nu se poate ca figurez decat cu o luna . As vrea sa stiu din 2015 pana acum in 2019 nu ar fii trebui sa am vechime ?