avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime

Buna ziua ! As vrea sa stiu si eu un lucru eu am lucrat la o firma,m-am angajat la ei in august 2015 si in 2017 am intrat in concediu de crestere copil si a acum in 2019 luna mai am revenit. Azi am fost sa iau un produs in rate si mi-a spus ca nu se poate ca figurez decat cu o luna . As vrea sa stiu din 2015 pana acum in 2019 nu ar fii trebui sa am vechime ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:20, 29 Iunie 2019
Trebuie să aveți vechime în câmpul muncii pentru a obține un împrumut creditat în rate. Patronul are dreptul să-și ia măsuri de siguranță pentru banii lui.
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2019
Dapix, utilizator
Aveti vechime ...perioada de CCC c0nstituie vechime in munca.
Eu stiu ca trebuie sa am vechime in campul muncii, dar daca eu am revenit din ccc ar fi trebuit sa am vechime .
Vechimea în muncă este considerată vechime pentru perioada când veți ieși la pensie, sau vechime pentru a beneficia de șomaj, sau de pensie de invaliditate..., dar nu-l poate obliga acest aspect pe un om de afaceri sau o companie, să vă crediteze cu bani pe acest considerent.

Faptul ca ați fost în concediu de maternitate, nu-i oferă garanția returnării creditului. Aici e vorba de afaceri și profit.

Creditorii au propria lor politică și condiționalitate în a-și risca banii. Fiecare proprietar are dreptul de a-și gestiona riscul așa cum consideră.

Dar încercați la mai mulți creditori, deoarece unii au condiții mai puțin restrictive.
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2019
Dapix, utilizator
Bodirlau Valentina a scris:

... Azi am fost sa iau un produs in rate si mi-a spus ca nu se poate ca figurez decat cu o luna . As vrea sa stiu din 2015 pana acum in 2019 nu ar fii trebui sa am vechime ?



Unde figurati cu doar o luna vechime ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Peptanrazvan Peptanrazvan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la situatia de mai jos. Sotia are varsta de 35 de ani si o vechime de 14 ani in câmpul muncii. Pe considerente ... (vezi toată discuția)
Calcul zile concediu odihna ion_raluca ion_raluca Lucrez in sectorul bugetar, la 01.04.2016 o sa intru in concediu de maternitate. Inainte de acest concediu de maternitate as vrea sa-mi iau si concediul de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu de odihna in perioadele de incapacitate temporara de munca Oana_Pascu Oana_Pascu Bună ziua, Vă deranjez cu o nouă întrebare, care are la bază informațiile pe care le dețin, respectiv faptul că perioadele de incapacitate ... (vezi toată discuția)