In cazul telemuncii, atunci cand se impune realizarea unei cercetari disciplinare online, care este modalitatea prin care se va semna procesul-verbal al cercetarii? Mentionez ca nu exista prevederi in acest sens in Regulamentul Intern
Am urmatoarea speta. Salariata X lucreaza la angajatorul Y de 12 luni si urmeaza sa intre in concediu de maternitate. In urma cu 3 luni a incetat un contract de munca la un fost angajator la care lucra in paralel cu angajatorul Y. Cum se calculeaza indemnzatia de maternitate care va fi platita de angajatorul Y? Se va lua in calcul si suma primita la fostul angajator?
Poate aria geografica a clauzei de neconcurenta sa cuprinda si teritoriul altor tari (nu un intreg continent, ci nominal 2-3 tari aflata in reala competitie cu activitatea angjatorului)?
ce spuneti dvs este pentru angajare pe perioada determinata, intrebarea mea se referea la angajarea pe perioada nedeterminata in cazul careia este nevoie de diploma de studii
Buna ziua! Legat de angajarea unui cetatean ucrainean pe o perioada nedeterminata, stiu ca este nevoie de diploma de studii. Stiti cumva daca traduerea legalizata a acesteia trebuie sa poarte si apostila? Multumesc!
Exista documente pe care angajatorul trebuie sa le aiba afisate mereu la sediu sau punctele de lucru (ex. prevederi legate de SSM, regulament intern etc.?)? Ma refer la documente care daca nu sunt afisate risca o amenda? Multumesc!
Ce anume se trece la rubrica "data sfarsit activitate" din Revisal? Ultima zi lucrata sau efectiv data incetarii CIM (care este ziua urmatoare ultimei zile lucrate)?