avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate jimmyjacksson

Activitate jimmyjacksson

Mulțumesc pentru profesionalismul răspunsului și promptitudine!
Buna ziua! În ziua de 26 iulie a.c. am primit sentinta favorabila intr-un proces în care a fost invocata uzucapiunea pentru un teren de 160 m.p. care înconjura casa; procesul a avut loc la Tribunalul Bârlad împotriva Primariei Bârlad; întrebarea mea este: care sunt urmatorii pasi ce urmeaza a fi facuti în vederea întregirii prin acte cadastrale, notariale a proprietatii casa+teren având în vedere că această proprietate urmeaza a fi vândută si dorim ca actele sa fie fara echivoc. Multumesc!
Mulțumesc, respect !
In atentia domnului Mircea Carp pe care il apreciez mult : poate aveti rabdarea si timpul necesar pentru a schita un raspuns la problema mea din 06/09 , 18,15. Respect!
buna ziua(din nou)! Sunt printre cei care NU au primit inca decizia de recalculare a pensiei si banuiesc ca nu e necesar sa va impartasesc ca sunt frustrat. Doresc sa va introduc datele mele in speranta ca vom putea creiona o posibila recalculare: Barbat, nascut iulie 1955, iesit la pensie in august 2005 cu urmatoarele stagii: stagiu de cotizare grupa 1 de munca: 22 ani, 4 luni, 12 zile. stagiu conditii normale: 4 ani, 0 luni, 17 zile stagiu asimilat( somaj+armata): 2 ani, 1 luna, 1 zi. stagiu aferent grupei 1 de munca: 11 ani. stagiu complet de cotizare 30 ani, 8 luni. stagiu total de cotizare 39 ani, 6 luni. Acestea au fost datele in momentul iesirii la pensie; ulterior am lucrat in continuare cumuland pensie+salariu pana in anul 2019 cand am atins stagiul total de cotizare 52 ani, 10 luni, 5 zile si mai ales punctajul mediu anual 2,15045. In coditiile date ce asteptari pot avea? Voi putea sa-mi intretin familia in continuare sau ma angajez paznic de noapte la un bar de zi ori de zi la un bar de noapte? Multumesc !
Răspuns la discuția uzucapiune
daca stiam mai bine ma adresam caloriferului poate aveam vreo sansa cat de mica sa primesc un raspuns...ha,ha.
Discuție uzucapiune
buna ziua! in 1974 parintii mei au primit in folosinta din partea primariei mun. barlad un teren cu suprafata de 250 m.p. pe care si-au construit o casa(82 m.p.); intre timp ei au decedat, s-a dezbatut mostenirea ocazie cu care am aflat ca restul de 168m.p. curte nu ne apartin mostenitorilor ci primariei Barlad; in tot acest timp au fost platite impozite la timp.
intrebarea mea este: cum pot actiona pentru intregirea propietatii casa+teren curte in vederea vanzarii? legislatia actuala este favorabila dobindirii prin procedura de uzucapiune? multumesc de raspunsuri!
asa ma gandeam si eu, multumesc!
orisicum multumesc raspunsul dvs. m-a mai luminat un pic si aveti dreptate vis a vis de forma finala a legii.
multumesc de raspuns dar e mai complicat putin: sunt barbat nascut in iulie 55, pensionat 2005 cu grupa 1 de munca la limita de varsta si vechime completa ulterior am lucrat pana in iunie 2019 si la toate recalcularile ulterioare indicele de corectie a fost 0,0000