avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Activitate artista

Activitate artista

Răspuns la discuția Dauna totala
Va multumesc d-l Adrian.Tudor,insa as dori ,daca se poate ,sa fiti un pic mai explicit."care insa in mod logic nu va afecteaza, dv. fiind cel afectat"Stiu ce e cu rezultatele(ca politia le primeste/ trimite).Politia e un tert in contract sau e chiar asiguratorul???
Suna poate stupid dar, ma refer la un art. din contract care spune ca despagubirea se acorda in 15 zile de la mom.in care asiguratorul intra in posesia tuturor actelor cerute de la asigurat(citez din memorie).O duminica frumoasa.
Răspuns la discuția Dauna totala
"vedeti daca dosarul este complet..."?cum as putea face asta?societatea imi tot spune ca e finalizat dosarul,asteapta insa rezultatul la probele biologice de la INML(rezultat etilotest e 0,fapt stiut de la inceput).desi in contract scrie ca despagubirea se face in 15 zile au trecut 2 luni...pot face cererea de despagubire desi ei considera dosarul"incomplet"?
Răspuns la discuția IPJ IALOMITA
Indicatoare sunt doar cele cu"bine ati venit...."Am facut si poze la fata locului.Sunt camere fixe acolo,am inteles.Ma rog,e problema cu camerele,cu bugetele primariilor...Oricum multumesc pentru pareri.Poate am sanse intr-adevar.O zi buna.
Discuție IPJ IALOMITA
Ca multi conducatori auto din aceasta tara frumoasa, am primit cateva comunicari de la I.P.J Ialomita.Sunt in termenul acela legal de 6 luni.Ce ma intriga ,este faptul ca in acea localitate numita de ei in comunicare(amenda)"locul Ciocarlia,sat Cotorca"nu este indicator de intrare si iesire din localitate.Intrebarea mea e, acele"indicatoare"cu rosu,galben si albastru cu "bine ati venit....."reprezinta indicatoare rutiere??"Locul "Ciocarlia este acelasi lucru cu localitatea?Parerea mea e ca intrerpretabil.Astept si parerile voastre cu multumiri anticipate.
Răspuns la discuția ipoteca....lichidare firma???
Cei de la banca trimit la "somaj",acestia din urma motivand ca nu s-a respectat contractul in sensul ca nu s-au mentinut in functie ultimele 2 luni 2 dintre someri(nu s-au depus statele de plata la ITM)."Somajul" cere achitarea a 60 mil lei vechi pt nerespectarea contractului,banca a dat insa banii.Cei de la banca spun ca fara hartie de la somaj nu pot fi scoase casele de sub ipoteca.Credeti ca din moment ce firma este in lichidare proprietarii caselor ar trebui sa plateasca acesti bani?In cazul ca s-ar plati (desi nu mi se pare corect) ar trebui emisa o chitanta,ceva...dar repet,firma e in lichidare.
Va multumesc mult,o zi buna.
In anul 1999 o societate contracteaza un credit prin care se obliga sa angajeze 3 someriX30mil lei vechi fiecare.Una din conditiile de acordare ale creditului era sa se gireze cu un imobil.S-a girat(cu 2 case!!),s-a achitat creditul in 2001(parca...),dar nu s-au scos imobilele de sub ipoteca.Acum societatea este in lichidare.Ce se intampla cu imobilele?Cand proprietarii au mers sa-si scoata singuri imobilele de sub ipoteca banca respectiva motiveaza ca nu s-a respectat contractul(n-au fost mentinuti somerii pe posturi).Ce fac proprietarii celor 2 case daca adm firmei nu este de gasit?
In urma divortului copilul poate primi si el numele de fata al mamei?Ce implica acest lucru(schimbare certificat de nastere etc.)?Multumesc.La multi ani doamnelor si domnisoarelor.
Multumesc intregii echipe avocatnet pentru toate informatiile oferite de-a lungul anului.Un an bun cu si mai multe realizari.
Sarbatori fericite.
Discuție compensare TVA
Buna seara.Este corect ca in cazul neplatii TVA de catre o firma cei de la AFP sa compenseze suma cu banii din BASS si BS?Mai exact(TVA lunar) firma are de platit suma X la TVA;din cauze obiective amana plata(urmand sa plateasca penalitati,se stie),achita obligatiile la buget in cele 2 conturi unice(la zi);este instiintata ca are restante la BS si BAS pt ca s-a transferat o parte din suma la TVA.Bineinteles,se percep in luna urmatoare penalitati si la TVA si la buget.Din moment ce pt TVA este un cont separat se pot muta sumele asa de la buget la TVA si invers?(ei asa zic-compensare).Multumesc,o seara buna.
Răspuns la discuția Contract de inchiriere
Buna ziua.Sunt interesata de acest subiect;intrebarea mea e daca nu e obligatoriu ,de fapt,sa se declare contractul la administratia financiara.