avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum Activitate Maria 24

Activitate Maria 24

Discuție Ajutor de deces
Bună ziua! Opersoana care avea numai pensie de handicap poate beneficia de ajutorul de deces? Sau fica persoanei decedate,care este pensionara , beneficiază de ajutor bănesc?
Mulțumesc,o seara buna
Buna ziua,
Sunt inregistrata la ANAF -asistent in brokeraj,persoana fizica si
imi doresc sa facturez comisionul din asigurari, Facturez cu TVA?
De exemplu,am suma de 125lei
Răspuns la discuția Zile legale platite
Mulțumesc ,o sa revin cu detalii
Răspuns la discuția Zile legale platite
Mulțumesc frumos!
Exista posibilitatea sa fie o clauză in contractul individual de munca? Sa se specifice că k se va recupera aceste zile?
Mulțumesc anticipat!
Bună seara,
Va deranjez cu o intrebare,eu am muncit în zilele legale din luna iunie,am fost plătită dublu. In luna iulie am avut 16 ore pe minus,explicația a fost că sunt orele pe minus pentru că am lucrat în zilele de sărbătoare legală. Este legal ce au făcut?? In primul rand nu eu am ales sa lucrez in acele zile,ei m-au obligat și în al doilea rând de ce trebuie sa recuperez acele ore din zilele legale?
Mulțumesc anticipat,
O seara frumoasa!
Am lucrat în Anglia,am venit in tara in iunie 2018,apoi în august m-am angajat,am lucrat 2 luni august și septembrie. In octombrie am căutat un alt loc de muncă iar pe 1 noiembrie am inceput sa lucrez la actualul loc de munca
Bună ziua,
Am lucrat în luna august și septembrie apoi octombrie nu am lucrat. In noiembrie m am angajat și lucrez și acum, credeți că pot beneficia de indemnizație de creșterea copilului daca voi intra in concediu de risc maternal?
Mulțumesc,o zi frumoasa!
Răspuns la discuția Înființarea unei firme
Mulțumesc frumos pentru răspuns
Răspuns la discuția Înființarea unei firme
Mulțumesc frumos
Bună seara,
Doresc să înființez o firma de transport marfa,pot pune sediul firmei într-un apartament? Trebuie sa modific contractele de apa,gaze,etc.? Trebuie să plătesc loc de parcare la primărie? Trebuie să am și punct de lucru?
Mulțumesc anticipat,o seara frumoasa