avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate Alex120OLTENITA

Activitate Alex120OLTENITA

Buna ziua am depus acum 2 ani dosar la DAGSP Comisia de handicap adulti a fost refuzat am facut contestatie la tribunal am castigat au facut ei apel la curtea de apel bucuresti dar surpriza tot eu am castigat cu sentinta finala favorabila mie.Au trecut cele 30 de zile dar nu au puso in aplicare asa ca am apelat la un executor pentru punerea in aplicare dar tribunalul Calarasi amana procesul de aproape un an jumate ,am facut petiti la M J de geaba acum am facut si la presedinte si tribunalu a fost notificat sa dea presedintiei si mie o soluti in cel mai scurt timp ,ce as mai putea face daca nu se rezolva nici asa?
Buna ziua sunt pensionar invaliditate am 54 ani sau valorificat toti ani l ucrati in romania dar mai am 3,5 ani lucrati in spania cand as putea sa ii valorific am vida laboral scoasa din spania.
Buna ziua am sentinta favorabila de la tribunal judetean ,impotriva DGASPC ,dosar invaliditate au facut recurs la curtea de apel Bucuresti dar tot eu am avut castig de cauza cu sentinta finala si irevocabila in favoarea mea.Dar DGASPC NU doreste sa puna in aplicare sentinta de a elibera un nou certificat de invaliditate favorabil.CE ESTE DE FACUT?
Am primit decizia de pensionare dar nu mi sa valorificat toti ani de grupa a2 mentionez ca am lucrat 12 ani in filatura iar ultimii 4 ani am schimbat meseria de la productie la departamentul pompieri civili dar cu aceleasi sporuri de noapte ,conditii grele ,gaze lucrand tot in sectile de productie.Motivarea casa de pensii meseria nu se regaseste la pct.165,anexa 2 din ordin 50/1990.Eu nu am gasit acest punct in anexa?Mentionez ca filatura se regaseste la pct.116 din anexa, dar pct.165 nu se regaseste.
A dat la executor ia executat si ma dat in judecatu sa suspende executarea.Ce sa fac?
Decizie medicala.
Art.56lit.c

Cornel Vasile a scris:

Cu ce articol v-a incetat contractul de munca?

Am fost diagnosticat cu tumora maligna rinichi operat nefrectomie radicala ,am fost dat afara de la servici cu motiv ca functia pe care o detineam nu mai acoperea norma de opt ore dar eu tineam locul la trei oameni ,oficial pe fisa postului la doi plata la unu ,dar nu sa tinuc cont ca sunt oncologic ,ce e de facut?
Buna ziua ,am depus actele necesare la comisia de expertiza handicap in urma unei operatii de Nefrectomie Renala avand o tumora renala maligna .Raspunsul comisiei a fost NU VA INCADRATI. Am apelat la justitie si in prima instanta am castigat iar comisia a facut recurs la curtea de apel unde iar am castigat dar comisia iar a trimis certificat tot de ne icadrare in grupa de handicap .CE SA FAC ?
Doresc sa fac succesiunea la pamantul mostenit de parinti.MAMA a decedat acum6 ani iar fratele si tata care este batran si bolnav nu vor ce pot face.