avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate stefanstanciu 97

Activitate stefanstanciu 97

Și atunci de ce mi se zice de la judecătorie ca nu este definitiva?

Nu am primit hotărârea motivata deși am făcut o cerere pentru eliberarea ei la îndrumarea domnului de la probațiune
Apel

Buna ziua in urma unui lung proces pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat am primit amânarea aplicării pedepsei . Acum aștept sa ajungă hotărârea judecătorească definitiva deoarece a rămas definitiva prin neapelare am făcut o cerere de urgentare pentru eliberarea hotărârii dar nimic , astăzi am sunat la judecătorie iar cei de acolo mi-au spus ca nu este definitiva deoarece celălalt inculpat a făcut apel . Eu am fost chemat la probațiune deja ceea ce înseamnă ca pentru mine a rămas definitiva . Ce as putea face pentru a primi acea hotărâre cât mai curând ținând cont ca am nevoie de ea pentru a mi se restitui permisul de conducere ?
Buna ziua in urma unui lung proces pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat am primit amânarea aplicării pedepsei . Acum aștept sa ajungă hotărârea judecătorească definitiva deoarece a rămas definitiva prin neapelare am făcut o cerere de urgentare pentru eliberarea hotărârii dar nimic , astăzi am sunat la judecătorie iar cei de acolo mi-au spus ca nu este definitiva deoarece celălalt inculpat a făcut apel . Eu am fost chemat la probațiune deja ceea ce înseamnă ca pentru mine a rămas definitiva . Ce as putea face pentru a primi acea hotărâre cât mai curând ținând cont ca am nevoie de ea pentru a mi se restitui permisul de conducere ?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Urmeaza sa o primiti.

Îmi puteți spune dacă as putea sa ridic permisul cu copia minutei și dovada ?

Urmeaza sa o primiti.

După cât timp ?

Nu ati primit hotararea redactata?

Încă nu
Buna ziua , in urma cu 3 ani am condus un auto neînmatriculat bineînțeles aceasta fapta a avut drept consecință suspendarea permisului de conducere . După un lung proces am obținut amânarea aplicării pedepsei . Am primit acasă copia minutei dar nu și hotărârea definitiva deși au trecut 30 de zile de la rămânerea ei definitiva . Ce as putea face pentru a obține acea hotărâre definitiva cât mai repede ?
Salutare , in urma cu 3 ani am condus un vehicul cu nr fals de înmatriculare evident au urmat toate cele aferente dosar penal instanța etc. Acum s.a terminat și am primit amânarea aplicării pedepsei . Astăzi am primit copia minutei , ma pot duce cu copia minutei și dovada pe care am primit-o sa îmi ridic permisul ?
Discuție nr false
buna ziua , in urma cu 2 ani jumate am condus un vehicul cu nr false nestiind ca acestea sunt false am avut o gramada de termene iar astazi in sfarsit are loc pronuntarea intrebarea mea este care sunt sansele sa primesc amanarea aplicarii pedepsei tinand cont ca nu am mai facut nimic de natura penala pana acum