avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate simona camelia

Activitate simona camelia

Cel mai ieftin mod de a rezolva problema este sa faceti sesizare la compartimentul care se ocupa de asociatiile de poprietari din cadrul Primariei de care apartineti. Ei vor veni, vor face verificarea documentelor si vor constata valorea pagubei. Cu Procesul-Verbal de ei va puteti adresa Politiei , asta daca nu vor sesiza chiar cei de la Primarie Politia. Si de aici incolo va veti indrepta impotriva vinovatilor.
Contractul este semnat , dar din buna credinta a expertului nu ne-a fost si inmanat , asta este alta poveste......Nu este o firma, este o persoana fizica autorizata. Eu am intrebat cine ii autorizeaza si in fata caror autoritati raspunde?
Mai vreau sa stiu cine autorizeaza expertii pentru cadastru si cum pot fi acestia trasi la raspundere pentru neindeplinirea serviciului.
Asta fac de trei zile..........Intrebarile mele erau altele, daca aveti cunostinta despre o situatie similara va rog sa-mi raspundeti.
Buna ziua,

In data de 23 octombrie am contactat o persoana autorizata pentru efectuarea cadastrului asupra unui imobil cu terenul aferent. Mi-a comunicat ca a fost depusa documentatia si ca are termen de solutionare pe data de 05.12.2013 ca urmare i-am achitat onorariul solicitat, eliberandu-mi chitanta. In data de 06.12.2013(vineri) am sunat sa aflu daca este gata inscrierea in cartea funciara si dupa lungi insistente a binevoit sa-mi raspunda la telefon si sa-mi spuna ca nu este gata si ca probabil v-a iesi luni 09.12.2013, iar de luni nu mai raspunde la telefon. Am sunat la OCPI unde mi-au spus ca a iesit de la cadastru si ca urmeaza sa-i fie deschisa cartea funciara si ca de acolo nu-mi pot oferi informatii si nu stiu cand va fi gata. Chiar nu exista termene pentru asa ceva??
Am mare nevoie de inscrierea in cartea funciara intrucat am gasit deja cumparator pentru proprietate si urmeaza sa plece in strainatate.
Ce pot sa fac in aceasta situatie? Vi se pare normal ca autorizatul pentru cadastru sa se poarte asa? Pot sa-i fac o plingere undeva, banuiesc ca sunt si? Nu este de obligatia lui sa urmareasca lucrarea pana la finalizare?
Nu, nu puteti!
Debitele se sting in ordinea in care au fost constituite, deci daca veti merge si veti achita in acest moment veti plati restanta din noiembrie 2010, penalitatile aferente ei si apoi luna decembrie 2010 si tot asa...
Daca expertiza va demonstra ca sumele au fost calcuate eronat, instanta va hotara cat anume trebuia sa platiti. In functie de aceasta hotarare asociatie va va face regularizarea.
Răspuns la discuția este bine sa mint la proces?
1. nu este bine sa minti la proces asa cum ti-au spus toti utilizatorii si sunt de acord cu motivele pe care ti le-au prezentat ei;
2.referitor ce ai spus ca ai primit si somaj nu vei da nimic inapoi, pt ca mai mult ca sigur nu ai avut contract de munca incheiat in perioada in care ai fost in somaj , iar banii ti i-a dat la negru ca si inainte sa iti incheie contractul in anii de dinainte; nu cred ca ai semnat in perioada cat ai avut somaj vreun stat de salarii;
3. referitor la banii care i-ai incasat anterior incheierii contractului de munca esti printre cei care au reusit sa se pacalesca pe insisi (pentru ca nu ai avut asigurare medicala, nu ai vechime in munca , dar asta vei vedea in nomentul in care vei dori sa iesi la pensie...) si statul deopotriva iar statului ii va fi destul de greu sa faca dovada ca tu ai avut venituri si nu ai platit contributii.....
4. promite-i ca vei minti pt ea , conditioneaz-o sa-ti dea banii inainte de proces si nu minti spune ca erai acolo ca nu a vrut sa iti incheie contract de munca

Casa de piatra si sa ai nunta la care ai visat!