avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Activitate gina.bratu

Activitate gina.bratu

Multumesc .
O angajata are functia de baza la o alta firma , este in concediu medical , firma unde are functia de baza ii plateste concediul medical iar la noi unde este angajata in afara functiei de baza cum o trecem in pontaj si cum o platim ?
O SALARIATA ARE O POLITA DE ASIGURARE DE SANATATE EMISA DE UNICA IN VALOARE DE 204 EURO ANUAL PLATIBILA IN PATRU RATE A 51 EURO PE TRIMESTRU . CARE ESTE SUMA CARE SE DEDUCE DIN IMPOZITUL PE VENIT DATORAT ? CARE ESTE PROCEDURA CONTABILA SI CARE SUNT DOCUMENTELE JUSTIFICATIVE ?
Răspuns la discuția Salariu minim
Multumesc .
Discuție Salariu minim
Buna ziua ,daca am modificat salariul minim la doi angajati aflati in concediu medical la data de 01.01.2020 , este gresit si trebuie sa corectez in revisal sau pot lasa asa ? Multumesc .
Multumesc .
Buna ziua , daca s-a inregistrat gresit in revisal durata timpului de munca de 8 ore pe zi in loc de 6 ore pe zi ,cum remediez eroarea in revisal ? Ce pasi trebuie sa urmez ? multumesc .
Multumesc .
Pot corecta chiar daca am incetat CIM cu data de 02.12.2019 ?
Buna dimineata ,daca am un angajat pensionar cu CIM cu timp de lucru 4 ore care a fost declarat in revisal cu timp de munca 8 ore din greseala , care s-a vazut doar la incetare CIM ,ce trebuie facut pt. a evita un control sau o amenda ? multumesc .