avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdan Marchis

Activitate Bogdan Marchis

Buna,

Mai revin cu o intrebare compania de IT pe care o detin vrea sa faca un joc in care oamenii pot gasi premii in bani pe strada.

Aici am nevoie de licenta de jocuri de noroc?

Multumesc,
Buna,

Se poate sa ma ajutati cu o intrebare ma omoara legislatia din RO.

Daca eu detin o platforma de tursim medical prin care eu sunt intermediarul intre cetateanul din Germania si Clinicile din Romania am nevoie de o licenta de turism?

Eu ofer cazare si welcoming prin platforma.

Va rog mult un raspuns cat mai curand.

Multumesc,
Buna, daca detin un srl si vreau sa vand in rate:

1. Fac o singura factura si scriu ratele pe ea sau fac factura de avans si ulterior factura pentru fiecare rata?

2. Impozitul pe venit il platesc pe valoarea contractului sau pe factura de avans?

3. Daca aduc oameni de afara si le ofer cazare gratuita trebuie sa ma autorizez ca agentie de turism?

Multumesc,
Multumesc mult foarte utila info si platforma automat seara buna
Buna si daca nu exista asociatia de proprietari? Merci,
Si daca nu exista asociatie?

Intreb pt ca legislatia din romania e foarte ambigua si exista posibilitatea sa nu mi se dea castig de cauza daca nu am adus cel mai mic pret etc.

Desi mi se pare complet aiurea pentru ca eu nu trebuie sa aduc cel mai mic pret si automat cea mai proasta calitate atat in servicii cat si in produs ci trebuie sa aduc produse care tin.

Merci
Buna ziua,

Imi ploua in casa si vreau sa imi fac lucrarea, dar vecinii nu vor aa dea bani.

Cum imi recuperez banii?

Multumesc
Răspuns la discuția Lipsa asociatie proprietari
Buna ziua,

Contracte separate - nu stiu pentru ca eu discut de a infiinta o firma care sa mearga la proprietari si sa actioneze ca si o asociatie de proprietari dar sa aiba in portofoliu 200 blocuri nu 4-5 cum se intampla acum.

Firma - da sunt contracte separatela utilitati ca si in multe orase, dar eu vorbesc de curatenia pe scara, curent scara, hidroizolatii, renovare, publicitate in lift etc.

Aceasta defapt este intrebarea - poate o firma cu cod caen de asociatie de proprietari sa mearga si sa bage in subordinea ei 100 de imobile? sa introduca corespondenta prin email cu toti proprietarii, sa introduca plata cu cardul pe o platforma a asociatiei? sa functionam si noi ca in sec 21?

Merci,
Buna ziua,

Ma intereseaza sa stiu ce se intampla daca un imobil nu are asociatie de proprietari infiintata?

Vine cineva sa amendeze proprietarii? Pentru ca in ultima lege se spune din cate inteleg ca e obligatoriu ca un imobil sau mai multe imobile sa aiba asociatie?

Si mai vreau sa stiu daca se poate ca o firma sa actioneze ca o asociatie la jumatate de oras spre exemplu?

Multumesc,