"nerespectarea unei hotarari judecatoresti este o faptat penala".adica eu as fi sanctionata daca nu il las pe tatal fetitei mele sa o vada insa in cazul in care el nu vine sa o vada...sau vine o data la 6 luni ............in aceste cazuri unde sunt sanctiunile ca tot o hotatare judecatoreasca este..........este nevoie ca un tata sa isi bat copilul ,sa il maltrateze ca sa poata fi decazut din drepturi.........ce poti sa ii spui unui copil care isi asteapta tatal?
:offtopic: Va rog sa nu mai redactati mesaje cu litere mari, parca ati tipa la noi...
In plus, mesajele lungi de acest gen sunt obositoare de urmarit. Puteti sa consultati in acest sens si Regulamentul de postare, aici:
www.avocatnet.ro/content/tag...
Ati incalcat punctul 1.2 din acest regulament care spune:"1.2. Scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, sau cu alte artificii este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum."
Am editat eu mesajul pentru a nu-l sterge.