avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Activitate Bostioca

Activitate Bostioca

Am copie după contestatie cu suspendare fara data, dar numărul de dosar nu îmi da, nu știu de ce., din ianuarie ii cer și evita, nici data când a depus dosarul nu îmi spune. Nu știu ce sa fac. Am dat banii și nu face nimic.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Solicitati i nr de dosar.,copie după contestatie etc.

Nu este pe portal am cautat dupa nume. Domnul avocat nu îmi da numărul dosarului poate ca nu a trimis dosarul ,pentru ca să făcut licitatia. Mulțumesc!

Zsuzsanna Lukacs a scris:

Buna ziua,

Pe portal.just.ro sectiunea Dosare, puteti cauta daca este inregistrata contestatia.

Bună dimineața! La un contract cu avocat pentru contestatie la executare, ce documente prezintă clientului , dovezi, ca a făcut contestatie și nu a luat banii fără a face ceva? Are dreptul clientul sa știe numarul de dosar? Mulțumesc!
Sunt presedinte la o asociație de proprietari cu 21 de apartamente. Din cele 21 de apartamente, 4 sunt cu zero persoane și 6 sunt închiriate.. În felul acesta se pot lua decizi pe grupul whatsap unde sunt toți Proprietarii, pentru schimbarea robinetilor de la subsol? Dacă am acordul scris si semnat al proprietarilor fără adunarea generala?
Bună ziua! Soțul meu are un șef nou și a luat niste decizii care nu mi se par normale. 1. A luat decizia pe data de 2 iunie, de a închide secția din data de 25 iulie -5 august și toți angajații trebuie să își ia concediu. Sunt angajații care au programate concediile din februarie cu alte date, de exemplu noi din data de 8 august. El nu vrea să semneze concediile doar in data respectivă. 2. La soțul meu ii schimba turele cum vrea el și nu îl mai lasă în schimbul de noapte. Eu am doi copii minori și nu ii pot lăsa singuri acasă, prin decizia lui îmi schimba și mie turele și am probleme la servici. 3. Soțul meu lucrează că tehnician mentenanță și are nevoie de piese dar pe șef nu îl interesează decât să rezolve problema mașinii, nu știe să facă comenzi pentru mașini . Va rog să mă ajutați. Este legal ce face? Mulțumesc!
Mulțumesc!

adriandimitriu a scris:

1. nu e sigur; depinde de sustinerea fiecarei parti
2. nu. fara certificat de mostenitor nu sunt proprietari

Sunt Bostioca Mihaela președintele asociației de proprietari. Vrem sa facem mansarda dar un proprietar nu este de acord. Dacă îl dăm în judecată câștigăm procesul? Doi proprietari nu au succesiunea pe apartament. Pot copii defunctului să semneze la notar pentru mansardarea blocului fara certificat de moștenitor? Va mulțumesc!
Discuție Limita credit
Bună ziua! Tatăl meu a decedat, are la BCR o limită de credit in valoare de 3000 de lei făcută acum 10 ani. Întrebarea mea este dacă sunt obligata sa achit limita de credit. Mulțumesc!
Bună ziua! Tatăl meu a decedat, are la BCR o limită de credit in valoare de 3000 de lei făcută acum 10 ani. Întrebarea mea este dacă sunt obligata sa achit limita de credit. Mulțumesc!