avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... important! Sunt Bostioca Mihaela președintele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

important! Sunt Bostioca Mihaela președintele asociației de proprietari. ...

Sunt Bostioca Mihaela președintele asociației de proprietari. Vrem sa facem mansarda dar un proprietar nu este de acord. Dacă îl dăm în judecată câștigăm procesul? Doi proprietari nu au succesiunea pe apartament. Pot copii defunctului să semneze la notar pentru mansardarea blocului fara certificat de moștenitor? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Bostioca , utilizator 06:06, 22 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. nu e sigur; depinde de sustinerea fiecarei parti
2. nu. fara certificat de mostenitor nu sunt proprietari
Mulțumesc!

adriandimitriu a scris:

1. nu e sigur; depinde de sustinerea fiecarei parti
2. nu. fara certificat de mostenitor nu sunt proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare ...pentru mansardare stoica_v stoica_v seful asociatiei de proprietari mi-a spus ...in treacat pe scara blocului despre mansardare, urmand sa ne intalnim a doua zi pentru a mi se expune problema. ... (vezi toată discuția)
Semnaturi pentru mansardarea blocului stellina stellina buna ziua tuturor. am discutat de curand cu vecinii mei din scara si sunt de acord cu mansardarea intregii suprafete comune a blocului. urmeaza acum sa ... (vezi toată discuția)
M-am razgandit cu privire la mansardare adrian.dan adrian.dan Buna ziua, initial am fost de acord cu mansardarea blocului printr-o semnatura/ Acum m-am razgandit, iar presedintele de asociatie ma preseaza sa aduc copiile ... (vezi toată discuția)