avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... M-am razgandit cu privire la mansardare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

M-am razgandit cu privire la mansardare

Buna ziua,
initial am fost de acord cu mansardarea blocului printr-o semnatura/ Acum m-am razgandit, iar presedintele de asociatie ma preseaza sa aduc copiile dupa CI fiindca a facut un precontract cu constructorul. Ce se poate intampla daca ma opun in continuare?
Multumesc mult de tot
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:28, 15 Decembrie 2011
Cand va mai solicita copiile dupa CI ii spuneti ca v-ati razgandit si ca va retrageti semnatura. Sa va dea tabelul sa stergeti semnatura. Nefiind contractul deja incheiat, n-aveti ce pati.
Nimic mai simplu!

:offtopic:Altadata sa cantariti bine greutatea propriei semnaturi.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2011
elga50, moderator
~ Conținut șters la cerere ~
Imi spune ca a facut acel precontract cu constructorul si a cumparat materialele, iar eu daca nu sunt de acord o sa platesc materialele
~ Conținut șters la cerere ~
O amenintare de doi lei.
Constructorul isi asuma riscurile meseriei. Cu o semnatura data pe un tabel fara a fi facut un contract ferm, nu-si cumpara el materialele....o gogorita de speriat copiii.

Mai degraba presedintele va "baga sula-n coaste" pentru ca are el de pierdut ceva pesches.....

Alte discuții în legătură

Acoperisul balconului de la ultimul etaj geresy geresy Bună ziua, Locuiesc la etajul 10/10. Acum 2 săptămâni s-au montat schele pentru realizarea izolaţiei termice la faţada blocului. Zilele trecute ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica ninha ninha Buna ziua, As avea nevoie de un sfat in legatura cu reabilitarea termica a blocului in care locuiesc. Ne-am cumparat de curand un apartament la etajul 4 ... (vezi toată discuția)
Cine plateste reparatia la acoperisul blocului mansardat ovidiu1984 ovidiu1984 Buna seara. Am cumparat un apartament la mansarda.Doresc sa stiu daca am probleme cu acoperisul cine plateste?Presedintele asociatiei a spus ca terasa ... (vezi toată discuția)