Buna seara!Eu cu x vrem sa achizitionam un imobil o sa fim coproprietari.
Va rog sa.mi spuneti e necesar sa trecem si cota parte care ii revine fiecaruia in contractul de vanzare cumparare?cum trebuie sa scrie mai exact?va multumesc
Dar trebuie primit vreo decizie anume?vreo hartie?am fost trimisa si eu in Somaj tehnic de la 1 aprile dar ni s.a comunicat doar verbal si cam atat...Trebuia semnat ceva?
Si dupa mi se mai acorda zilele libere pt a sta cu copilul acasa.?Mentionez ca ne suspenda activitatea si nu stie ce sa faca cu noi.vrea sa ne de.a in fara plata.am citit ca daca iti iei CO nu mai poti beneficia imediat de cei 75% pt a sta acasa cu copilul si nici nu stim cu exactitate daca gradinita incepe pe 23 aprilie.
Imi.pot lua concediu de odihna (20 zile) acum in aceasta perioada si in cazul in care gradinitele nu incep pe data de 23 aprilie imi pot baga atunci dosarul la angajator pt cei 75% pt a sta acasa cu copilul ?
Incepand de maine nu ne mai ducem la munca.Am ramas cumva in aer..Angajatorul ne.a comunicat ca nu ne da in domaj tehnic ca mai e putin si iesim din starea de urgenta adica 16 aprilie..a zis ca o sa vb cu contabila sa ne faca contract de munca pe 2 ore.E posibil asa ceva?noi ca si angajati(3)am tot insistat sa ne bage in somaj tehnic.iar el tot spune ca oricum statul nu ii va da cei 75% care nii da el noua.Pana la urma explicati.mi si mie va rog cum se procedeaza cu acest somaj si din ce cauza nu vrea sa ni.l acorde,mai ales ca toata lumea intra in acest somaj.va multumesc
Si cum sa procedam in cazul de fata?El nu vrea sa ne dea in somaj tehnic vrea sa ne trimita in fara plata.Noi cu ce ne mai intretinem?Chiar nu poate exista o modalitate?