avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate LaurLucreția

Activitate LaurLucreția

20 ore pe săptămână, 4 ore pe zi. Știam de posibilitatea de a lucra chiar și 14 zile consecutiv, dar activitatea mea nu intră la domeniile menționate, nu este ceva atât de important.
Da, 51 de ore, dar după 6 zile consecutive de muncă. De ce se pun la socoteală orele din următoarea săptămână, adică din ziua de luni?
Unde se spune clar că poți munci 6 zile din 7, permanent? Poate că angajatorul ar trebui să împartă altfel timpul de lucru, nu?
Aici e ceva ce nu înțeleg: săptămână nu înseamnă 7 zile, de luni până duminică?

Program part time
Următorul program L-V : 17-20 și sâmbăta: 9-14 cu duminica liberă respectă normele actuale?
Mulțumesc.
Plată contribuție șomaj
Bună seara! Îmi poate spune cineva cum pot afla dacă actualul angajator a plătit contribuția la șomaj?
Unități medicale reatestare profesională
Bună ziua. Știe cineva cu ce unități medicale are OAMMR București încheiat un protocol?
Bonurile de masă intră în calculul indemnizației de concediu de odihnă? Bună ziua! Aș dori să știu dacă bonurile de masă trebuie luate în considerare atunci când se calculează indemnizația de concediu?
Acționar minoritar executat silit?
Bună ziua! O firmă, să_i spunem AAA, care are ca acționari o persoană fizică ,ce deține 90% din acțiuni și o altă firmă,BBB,, ce deține doar 10% din acțiunile firmei AAA, pierde un litigiu de muncă; care dintre acționari poate fi executat silit? De menționat că firma AAA apare cu profit zero, acționarul minoritar BBB, luat separat,are și profit!
Mulțumesc pentru răspuns. Așa credeam și eu din ce mai citisem,dar mai aveam nevoie de o confirmare. Să fie învățătură de minte, data viitoare când semnez un nou CIM!